X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
27 OCT
Joan Todó i Miquel Adam

LECTURA EN VEU ALTA

Adam i Todó, Todó i Adam podrien ser un duo còmic del timeline lletraferit de Twitter, però són dos escriptors que han escrit dos dels llibres més interessants de la temporada i que, encara que no ho sembli, dialoguen entre ells. La verda és porta (Godall Edicions) és una biografia i més coses de Quim Soler, escriptor i mestre radiofònic, membre de l’oblidada generació dels setanta. L’amo (L’Altra Editorial) és una dissecció implacable del món laboral, del submón dels explotats sense nom. Una lectura, aquesta més que mai, entre línies, del (sub)món literari. 

Miquel Adam Rubiralta (Barcelona, 1979) és editor. Va conèixer l’edat daurada dels blogs, i en va portar un parell: La Segona Perifèria i L’artista abans conegut com Subal Quinina. Ha col·laborat en diverses ocasions amb la revista Paper de Vidre. L’any 2015 va publicar el llibre de relats Torero d’hivern (Edicions de 1984). 

Joan Todó (La Sénia, 1977) cultiva amb tots els gèneres: contes, A butxacades (2011) i Lladres (2016); novel·la, L’horitzó primer (2013), relat llarg, “El final del món”, dins La recerca del flamenc (2015);biografia Respirar el segle (2017) i una Guia sentimental del Delta de l'Ebre (2018). També ha traduït, entre altres coses, un llibre de poemes de Mark Strand (Rufaga d’un, 2016) i col·labora com a crític literari en revistes com Caràcters o L'Avenç. Tota la seva poesia està recollida a La vista als dits (2021). El seu últim llibre és "La verda és porta. Vida i pensament de Joaquim Soler i Ferret (2021). 

Crèdit foto: Noemí Martínez / Joan Todó 


Horario: 19:00h
Precio: Gratuito
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09