X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
24 MAR
Júlia Bacardit

amb Anna Pazos

La periodista i escriptora Júlia Bacardit publica un Dietari sentimental (Medusa Editorial) sobre les vivències i els pensaments d’una jove escriptora –vida personal, laboral, sentimental i sexual– on s’acumulen les contradiccions inherents a les aspiracions i afanys d’una jove amb formació universitària i oberta al món. L’acompanyarà la periodista i documentalista Anna Pazos, que és l’altra meitat del pòdcast Les golfes, un espai sobre actualitat, literatura, cinema, betes i fils, que comparteixen des de 2020.


Júlia Bacardit (Barcelona, 1991) és periodista i escriptora. El 2017 va cofundar la revista de creació BRANCA, és la meitat, amb Anna Pazos, del pòdcast Les golfes i col·labora en premsa escrita. És autora de l’assaig sobre reproducció assistida El preu de ser mare (‘apostroph, 2019).

Anna Pazos (Barcelona, 1991) és periodista i documentalista. Actualment escriu, es dedica a la producció audiovisual i co-presenta el podcast Les Golfes.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09