X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
30 SEP
Maggie Nelson

PISCOLABIS

Rebem la visita de l'escriptora Maggie Nelson, autora de Sobre la llibertat: quatre cançons de cures i restriccions, publicada per L'Altra i Anagrama en castellà.

Durant el piscolabis es podrà xerrar amb l'autora, a porta tancada, en un cercle íntim i reduït de 15 assistents/comensals. Al voltant d'una selecció de vins i formatges proporcionat pels nostres veïns de Monvínic Store, Nelson ens parlarà de les seves influències i mètodes de treball, i respondrà a les vostres preguntes en un ambient pròxim i informal.

*Activitat en anglès.

Sobre l'autora

Maggie Nelson (San Francisco, 1973) Es va doctorar a la City University of New York (CUNY) i actualment és professora d'escriptura creativa a la University of Southern California. És poeta, crítica i autora dels llibres El arte de la crueldad (2011; considerat «Notable Book of the Year» per The New York Times), Bluets (L'Altra, 2011) i Jane: A Murder (2005). Els Argonautes (L’Altra, 2020) va rebre el National Book Critics Circle Award al millor assaig de l’any, convertint-se ràpidament en un llibre de referència per a milers de lectors. El seu llibre més recent és Sobre la llibertat: quatre cançons de cures i restricció  (L'Altra/Anagrama, 2022)on reflexiona sobre debats actuals al voltant de l’art i la cultura de la cancel·lació, el sexe i el MeToo, les drogues i el canvi climàtic.


Horario: 20:30h
Precio: 20€
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09