X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
9 MAR
Éric Vuillard

amb Jordi Amat

Éric Vuillard, gran de grans, s'estrena a Finestres per xerrar sobre la seva nova novel·la Una sortida honorable (Edicions 62/Tusquets), que gira en torn al conflicte que va enfrontar un país tan petit com Vietnam contra dues potències mundials, França i Estats Units, i del qual en van sortir perdedors. Amb una combinació magistral de fets històrics i literatura, Vuillard analitza els moments que van desembocar en aquest desastre. La tarda promet, no us la perdeu. L'acompanyarà Jordi Amat.


Éric Vuillard (Lió, 1968) és escriptor i cineasta. Ha realitzat dos films, L’homme qui marche i Mateo Falcone. És autor de Conquistadors, que va obtenir el Prix Ignatius J. Reilly. També ha merescut el premi Franz-Hessel 2012 i el Valery-Larbaud 2013 per La bataille d’Occident i Congo, el premi Joseph-Kessel 2015 per Tristesse de la terre, el premi Alexandre-Viallatte per 14 de juliol i el premi Goncourt 2017 per L’ordre del dia.

Jordi Amat (Barcelona, 1978) és filòleg i escriptor. Ha estudiat la reconstrucció de la cultura democràtica catalana i espanyola. Els seus últims llibres són la novel·la El fill del xofer i la biografia Vèncer la por. Vida de Gabriel Ferrater (ambdues publicades per Edicions 62). Exerceix la crítica literària a Babelia i coordina Quadern, el suplement cultural de l'edició catalana de EL PAÍS.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.

**Aquest acte compta amb traducció simultània del francès al català.


Horari: 18:30h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09