X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
0
TROBADES AMB AUTORS

Tardes/nits de llibres, vi i formatges 

La literatura és la segona millor manera d’estar viu, però en algunes presentacions de llibres un semblava que ens estiguéssim apropant, a poc a poc, al sepeli. Les nostres trobades amb autors fugen del format encotillat. Creiem en la xerrada íntima de cafè obert tota la nit i en les confessions de speakeasy, en la conspiració de grupuscle d’avantguarda i el conciliàbul iluminatti. Oferim trobades de proximitat amb autors predilectes, vagin armats de nou llibre o no. Tardes o nits de llibres, vi i formatges. Mà-a-mans amb escriptors de ficció i assaig d’aquí i d’allà. 

LECTURES EN VEU ALTA

En una nova fugida de la presentació plúmbia i l’he-vingut-aquí-a-parlar-vos-del-meu-llibre, oferim Lectures en Veu Alta de fragments llargs de narrativa o poesia amb autor/s i presentador. Busquem fomentar una tradició gairebé inexistent al nostre país, que és la dels autors llegint (amb gràcia) dels seus propis llibres. Com un audiobook, en directe. Novetats i fons. Veus de vellut o que retronen. Un viatge literari a través de les millors cordes vocals i els fragments més commovedors. 

CLUBS DE LECTURA

Qui no estima un club, sigui d’apreciació, de jardineria, de taxidèrmia, de motocròs o, especialment en el nostre cas, de lectura! El Finestres Social Club (clubs de lectura) és més que un club. Una reunió periòdica i jovial d’un grup de persones per xerrar sobre un llibre llegit per tots, combinat amb idees rabiosament noves. I una copa de vi per tancar el cercle. Sessions conduïdes per professionals experts que poden comptar, a més, amb la presència de l’autor del llibre. Oferirem un ventall de temàtiques molt variades per arribar al màxim de públics possible. Apunta’t al Social, soci. 

Cicles

Escriptors, editors, professors, periodistes i periodistes i gent-que-en-sap-molt-d’un-tema, il·lustrats de totes les disciplines, xerraran i debatran amb el públic sobre llibres, gèneres o temes lligats a l’actualitat (sempre a través de llibres que els il·lustren). La disposició del públic serà el màxim d’íntima i càlida possible al voltant de l’expert, per permetre el diàleg entre tots i fugir del format conferència. 

VERMUT VERSAT

Saturday night’s alright for fighting, com diu la cançó, però a Finestres preferim que el dissabte al matí es dediqui a activitats menys oneroses. Per exemple, a vermutejar (horari àngelus) mentre alguns dels nostres artistes preferits ens reciten, rapegen, stand-upegen, performancegen o posen discos. A Vermut Versat, la llibreria Finestres convida a pujar a la tarima el bo i millor de l’spoken word, la comèdia stand-up, el hip-hop/trap/rap, el ritme i la poesia, tant local com internacional, i ho combina amb una activitat igualment plaent com és libar líquids destil·lats i/o fermentats.