X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits

Recomanacions
Àlbums il·lustrats per què no falti l'humor
per
Finestres
03.11.2023

1
Si plores com una font
Noemi Vola

Un cuc està trist. A punt de plorar. Ja no pot més... i explota. Hi ha llàgrimes per totes bandes. Agafa't fort al matalàs, que ens ofegarem! Descobreix de la mà de les colorides il·lustracions de Noemi Vola tot el que pots fer amb les llàgrimes: apagar un incendi, omplir una piscina, fregar el terra o fins i tot fer plastilina casolana.

2
El manual de dibuix definitiu
Enric Lax

Et fa por el full en blanc? Agafes el llapis però la mà et tremola i no saps com començar? Estàs de sort: El manual de dibuix definitiu ja és aquí! Vols dibuixar un mussol? Comença per una bicicleta... Facilíssim! Ara vols dibuixar un barret? Traça dues muntanyes... i llestos! Un llibre amb un humor irreverent que farà que tet posis a dibuixar literalment el que et doni la gana.

3
La son perduda
Anete Melece

És l'hora d'anar a dormir. L'Estela i el seu pare ja han llegit nou contes però no hi ha manera: la son no apareix per enlloc. Acompanyats dels inspectors Hippo, Flamenc i Bobby iniciaran una exhaustiva investigació: dins d'armaris i calaixos, entre els abrics i a la televisió. Res. Qui s'ha quedat amb la son de l'Estela?

4
Quadrat
Barnett & Klassen

El dúo Barnett-Klassen tornen a desplegar el seu humor astut i irònic en aquest àlbum. ¿Serà Quadrat un artista? Ell no ho creu, però Cercle no en té cap dubte. Un llibre que amb el seu humor subtil obre una conversa sobre la creativitat i el valor de mirar el món amb uns altres ulls.