X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
8 ABR
David Pamies i David Sánchez

amb Daniel Ausente

El rei dels cargols (Editorial Finestres) és l’obra guanyadora del Premi Finestres de Còmic en Català 2023. Una ficció especulativa que explora els límits de la fantasia i la bogeria i que està tenyida amb una pàtina d’estranyesa i absurditat.

Un ritual satànic i un homicidi doble en una gasolinera semiabandonada són el tret de sortida d’un còmic d’acció i suspens. Resoldre aquests crims està a les mans d’en Gros i en Cheto, dos policies marginats de la petita localitat d’Amarillo, Texas. L’estupefacció dels dos agents acompanya la del lector que, davant d’una de les víctimes que apareix devorada per cargols, estiren del fil d’una trama que els durà davant d’Asmodeus, el rei dels dimonis; la Doctora Leist, una dona rica i reputada; una banda de narcotraficants; a les portes del Cel i fins i tot a les profunditats de l’Infern.


David Pamies (Elx, 1982) és neurocientífic i autor. Treballa en el desenvolupament de mètodes alternatius a l’experimentació animal. Doctor per la Universitat Miguel Hernández, és professor a la Universitat de Lausana, on continua la seva recerca. Des de petit, a en David li apassionen els còmics. En els darrers anys, ha treballat amb Miguel Gómez en un projecte basat en històries curtes, com la que va fer amb Marina López, o com la presentada al Premi Finestres de Còmic en Català.

David Sánchez (Madrid, 1977) és il·lustrador i novel·lista gràfic autodidacte. Ha dissenyat diverses col·leccions de l’editorial Errata Naturae i és l’il·lustrador de bona part dels seus llibres. Va rebre el Premi Autor Revelació del Saló Internacional del Còmic de Barcelona per la novel·la gràfica Tú me has matado. També és autor dels còmics No cambies nunca (2012), La muerte en los ojos (2012), Videojuegos (2013), Un millón de años (2017), En otro lugar, algo más tarde (2019) i coautor de Los años de internet (2021).

Daniel Ausente (Barcelona, 1966) es dedica a la investigació de la cultura pop. És membre de l’equip que realitza el videoblog Reflexiones de Repronto i de l’espectacle Trash Entre Amigos, freqüenta publicacions com Mondo Brutto, Rockdelux, 2000 Maníacos, Tentacles, Z, Presencia Humana o El Butano Popular. És autor de l’assaig de glorificació racial Black Super Power (2012), la descarnada crònica autobiogràfica Mentiré si es necesario (2013) i el pulp de quinquis i tentacles Mataré a vuestros muertos (2014).


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09