X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
20 OCT
Adriano Galante

Trobada amb Maria Sevilla

Javier Gallego: «Mediante és un llibre espectacular, difícil, però també absolutament brillant i originalíssim». Aprofitant que enguany Arrebato Libros ha publicat Mediante, el darrer poemari d’Adriano Galante, el seu autor i la poeta Maria Sevilla conversaran sobre poètiques actuals des de les trinxeres de l’avantguarda.

A banda del diàleg, Galante i Sevilla ens oferiran una lectura…

… i alguna sorpresa més.


Fa 18 anys, Adriano Galante, cantant i fundador del grup Seward, va iniciar una col·lecció de poesia, assaig i relats que s’havia de publicar al cap de 23 anys amb el nom de Preposicionarse. Cada un d’aquests llibres havia de recollir el seu treball literari cada 12 mesos i havia de tenir com a títol una de les 23 preposicions de la llengua castellana, fins a completar la llista el 2028. Dins d’aquesta sèrie, el 2022 publica Mediante, que converteix també en espectacle. Damunt l’escenari, Galante interpreta les veus diverses del volum amb una performance híbrida que mescla la música amb allò oníric, la teatralitat amb la poesia, allò visual amb allò físic. Moviment, so i paraula al servei d’una prolífica multiplicitat de veus.

Maria Sevilla Paris és una poeta, investigadora i docent precària de llengua i literatura catalanes a la Universitat de Barcelona, nascuda a Badalona el 1990. El 2015 guanya el premi Bernat Vidal i Tomàs amb el seu primer llibre, Dents de polpa (AdiA Edicions). El 2017 surt Kalàixnikov (Món de Llibres), guardonat amb el Miquel Àngel Riera de Manacor. El 2020 guanya el 4t premi Carles Hac Mor amb la plaquette if true: false; else: true (Editorial Fonoll), i el 2021 publica el seu tercer poemari, Plastilina (Editorial Fonoll). És autora d'algunes peces de poesia sonora, i des del gener del 2019 és una de les tres programadores del cicle de poesia barceloní de l'Horiginal.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09