X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
15 MAI
Luis Costa i Christian Len presenten 'Balearic'

VERMUT VERSAT

Is it Balearic?, es pregunten ja d’entrada els responsables d’aquest segell discogràfic amb l’explícit i gloriós claim “Mega · Beat · Ibiza · Sound”. I també s’ho preguntaven Luis Costa i Christian Len quan es van ficar en l’embolic d’armar Balearic, el llibre (que acaba d’editar Contra Editorial). Alfredo, José Padilla, Pippi, César de Melero, Nelo i altres van inventar el (suposat) estil musical. I, és clar, els anglesos el van batejar. Aquesta és la història de com quatre tarambanes anglesos van aterrar a Amnesia el 1987 per atipar-se d’èxtasi i inspirar l’escena rave a UK; i de com Eivissa va esdevenir la meca del clubbing mundial. Us ho expliquen els autors del llibre, que també faran girar els plats per punxar, of course, mate. Només a Finestres.


 

BalearicHistoria oral de la cultura de club en Ibiza

A partir de gairebé un centenar d’entrevistes i un procés de documentació de més de dos anys, Balearic explica —a través del relat en primera persona dels protagonistes— la història d’una de les meques del clubbing mundial: Eivissa. Per primera vegada, i a partir del testimoni de DJ i músics de fama internacional, periodistes, disquers, ballarins, promotors, hostalers i propietaris de discoteques mítiques com Pacha, KU (ara Privilege), Amnesia o Space, i bars com Café del Mar i el seu DJ José Padilla —artífex del fenomen de les postes de sol amb banda sonora—, es relata la fascinant història de la cultura de club de l’illa blanca.

Los autores

Luis Costa (Barcelona, 1972) és DJ i periodista des de 1994, quan s’incorpora a l’equip de Disco 2000, revista pionera de la cultura de club. Des de 2009, és responsable de premsa de Razzmatazz Clubs de Barcelona, on també punxa regularment. És programador i DJ resident del club Freedonia de Barcelona, on té la seva festa mensual Destination Moon al costat del DJ i productor Fledermaus. Ha punxat en diverses edicions de festival Sónar i del FIB, entre d’altres. Com a periodista de música i cultura pop, és col·laborador habitual del suplement «Cultura/s» de La Vanguardia, així com d’Ocimag, Clubbing in Spain o Como Las Grecas, i presenta el seu programa de ràdio mensual Dancetería a dublab.es. És autor de ¡Bacalao! Historia oral de la música de baile en Valencia, 1980-1995 (Contra, 2016). Balearic és el seu segon llibre.

Christian Len (Sabadell, 1981) és DJ i periodista, i s’ha especialitzat en la ràdio musical. Ha treballat per a la pionera cadena digital ScannerFM (premi Ondas 2005), RBMA Radio, Sónar Radio, dublab.es o Radio Primavera Sound, i ha publicat en mitjans com Clubbing in Spain o This is Underground. El 2010, es trasllada a Eivissa, on coordina les ràdios Eivissa Sonica, Openlab i dirigeix la comunicació de WooMooN (DJ Awards 2016). Ha estat DJ resident de Kumharas, Hostal La Torre, Blue Marlin o del llegendari Pikes Hotel, llar de la seva pròpia festa, Homies. Actualment es dedica a la comunicació i al branding musical amb la seva empresa FloÕod, sempre amb un peu a Eivissa. Balearic és el seu primer llibre.


Horari: 12:30h
Preu: Gratüit
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09