X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
9 NOV
La música y la página

UNA TARDE CON COLUM MCCANN

Colum McCann conversará con Kiko Amat sobre la importancia de la música y la literatura. El evento contará con una actuación virtual en vivo de Colm Mac Con Iomaire, uno de los mejores músicos de Irlanda. Colm tocará música inspirada en Apeirogon. El álbum And Now the Weather, de Colm Mac Con lomaire, fue a su vez una gran influencia en el proceso de escritura de Apeirogon.

Apeirògon és una novel·la extraordinària i impactant, i és el fruit d’una llavor plantada quan el novel·lista Colum McCann va conèixer en Bassam i en Rami reals gràcies a un viatge amb l’organització sense ànim de lucre Narrative 4. McCann va quedar commogut per la seva voluntat de compartir les seves històries amb el món, per la seva esperança i tenacitat, pel seu optimisme en un món devastat i ple de violència. Amb el vist-i-plau dels dos protagonistes, i ple accés a detalls, anècdotes familiars i records personals, McCann va començar a escriure Apeirògon, un text ambiciós que uneix escenes de la vida familiar amb escenes d’història i vida compartida i que enllaça moments històrics en una història commovedora i plena d’esperança.

Colum McCann (Dublín, 1965) és autor de set novel·les, tres llibres de relats i un assaig sobre escriptura. La seva novel·la I que el món no pari de rodar (2010) va guanyar el National Book Award i el Dublin IMPAC Prize, i la següent, TransAtlantic (2013), va ser finalista del Booker Prize. La seva obra s’ha traduït a quaranta llengües i ha rebut premis internacionals com el de l’American Academy of Arts and Letters, el premi a la Millor Novel·la Estrangera a la Xina i una nominació als Oscars. És cofundador de l’organització sense ànim de lucre d’intercanvi global d’històries, Narrative 4, i fa classes al Hunter College. Viu a Nova York.


Horari: 19:00h
Preu: Gratüit.
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09