X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
18 MAI
«Com escriure cançons pop» amb Miqui Puig

Cicle conduït per Miqui Puig

Em dic Miquel Puig i Bosch, tinc 52 anys i faig cançons. De fet em passo la vida al seu voltant: escoltant-les, analitzant-les, radiant-les i produint-les. Un dia de 1992 vaig treure un hit global, que es deia "Bonito es" (Los Sencillos). Després n'he fet moltes més, de cançons. Els secrets de les cançons son molts, les claus de treball també. Jo en tinc de pròpies que aplico a la feina de l'escriptura diària. En aquest cicle trobarem eines, inspiració i metodologia pròpia per fer cançons pop boniques.

A part del instrument base d'on surten els acords màgics, les llibretes, els llapis i caçar al vol imatges son també importants. Les cançons amaguen histories com els llibres, sempre ho he defensat. Per a mi no es un gènere menor. En el cicle llegirem a mestres que expliquen com s'hi encaren en el dia a dia. De Nick Cave a Dylan, de Felipe Fresón a Doc Pomus o Carole King. Les biografies de molts d'ells son claus per entendre com l'artesà de la cançó pop es lleva i es posa a treballar. 

I acabarem cantant, que es el fet principal de les cançons pop. Ser cantades.

Conductor

Miqui Puig és cantant, compositor, productor i DJ. Va gravar fins a sis àlbums amb Los Sencillos. A 2019 va treure un nou àlbum amb la Agrupazione Ciclistica Popolare.

Miqui dirigeix ​​des de 2005 LAV records, segell-taller dedicat a l'assessorament i desenvolupament de grups, on ha produït discos d'altres artistes. Ha col·laborat musicalment amb Fangoria, l'Orquestra de el Taller de Músics, Jeanette i Pecker entre d'altres.

Ha col·laborat amb Catalunya Ràdio, Ràdio Barcelona 2, COM Ràdio, RAC1, Ràdio Granollers, Catalunya Cultura, ICAT. Destaca el seu programa diari per a La Xarxa, Can Tuyus (2011-2015) i des 2016 dirigeix ​​l'espai de música de ball Pista de Fusta a ICAT.

En televisió el Miqui va debutar a Sputnik - TV3 durant els noranta, i va ser un dels integrants de l'equip de coach-jurats de de Factor X (Cuatro). A més, ha col·laborat en sèries, curtmetratges i ha dissenyat música per documentals.

Com a DJ les seves sessions han estat a festivals com Sonar, Sonar Kids, Primavera Sound, SOS Múrcia i molts més. A més de voltar per a sales i locals de tot Espanya i Europa.

Dates: Dimarts 18 de maig, 1 de juny, 15 de juny, 29 de juny i 13 de juliol.


Horari: 19:00h
Preu: 100€
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09