X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
20 MAI
«Com ser infeliç en 3 simples claus». Guillem Sala presenta 'El càstig'

Antiteràpia psicopantonímica

Sessió única conduïda per Guillem Sala, autor de El càstig (L'Altra Editorial)

El càstig, de Guillem Sala, és una novel·la amb poders anticuratius.

Estàs fart de voler ser allò que no ets? Embafat d'històries de maduresa i redempció? El paradís capitalista et fa cagar?

Vine a la psicopantomima!

Aprendre del fracàs, convertir els riscos en oportunitats... Per què? La retòrica del coaching et clava com una papallona seca. Allibera't.

Vine a la psicopantomima!

Que són temps difícils? Adapta't. Aprèn a patir com Déu mana.

Vine a la psicopantomima!

La presentació de El càstig et guiarà, en tres simples passes, cap a una infelicitat sense pal·liatius. A la batuta, el guru de l'antiteràpia: el gran Guillem Sala.

Una sola sessió. Eficàcia literàriament comprovada.

El Càstig

La Sandra és professora en un institut del barri de Sant Andreu. Fa dos anys que surt amb l’Albert, un escriptor que li havia fet de professor a la universitat, i no acaba d’enamorar-se’n. A l’institut hi ha un company que podria ser l’home ideal, i a classe hi té un alumne, l’Izan, que necessita la seva ajuda. Però la Sandra arrossega des de petita una relació turbulenta amb la seva família i està en guerra contra ella mateixa.

El càstig és una novel·la crua i vibrant, escrita amb una naturalitat inusual i amb dos personatges principals inoblidables.

Guillem Sala

Barcelona, 1974. És professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va guanyar el Premi Documenta amb Imagina un carrer (Empúries, 2007) i l’any 2019 va publicar La fuga de l’home cranc a L’Altra Editorial. Ha publicat relats i novel·les juvenils i ha escrit guions de cinema documental i de ficció. Actualment viu al barri de la Sagrera.


Horari: 19:00h
Preu: Gratuït
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09