X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
2 FEB
Com sobreviure al món editorial

Un cicle útil i dolorosament sincer de Martín Piñol

Dates: 2 de febrer, 16 de febrer, 2 de març, 16 de març, 29 de març i 13 de abril.


El teu somni és publicar un llibre, signar per sant Jordi i que et facin una pel·li? Doncs la realitat del nostre món literari s’assembla més a un malson de baix pressupost. Oblidem-nos d’èxits enlluernadors o mentides inflades, que aquí només direm la veritat. Per preparar-te per sobreviure a la indústria editorial o simplement per nodrir-te amb xafarderies sucoses que ningú confessa per vergonya o por a represàlies, en aquests 6 sessions explicarem la crua realitat.

Quant es cobra per una novel·la?, per què es publica tanta merda i a tu no et contesten els emails? I per què no t'adapten a sèrie de Netflix?

Apunta’t al cicle i descobriràs com sobreviure en el nostre ecosistema editorial.

Sessions

1 - Show me the money: Quant es cobra per un llibre?, es pot viure d’escriure?, quants autors estan vivint gairebé en la indigència? Parlarem de pasta sense embuts.

2 - Cruza la pasarela: Com aconseguir que una editorial coneguda et vulgui publicar... o com a mínim aconseguir que les editores et contestin els correus.

3 - Abogaaaado, abogaaaado: Com entendre i negociar un contracte editorial i evitar enganys i estafes.

4 - Misèria i companyia:  T’esperen les llistes dels més venuts, presentacions i signatures multitudinàries…o només la família i dos iaios que necessitaven seure en una cadira?

5 - Me las quitan de las manos: Com promocionar el teu llibre sense que el món et vulgui bloquejar.

6 - La sessió que va emocionar Spielberg: El senyor Netflix et convertirà en milionari? O més aviat ningú vol adaptar el teu llibre?


Martín Piñol (Barcelona, 1979) és escriptor, humorista, guionista, professor, podcaster i columnista d’El País. Ha publicat 33 llibres en les editorials més potents i conegudes. Alguns han estat premiats, traduïts a diversos països i s’han convertit en bestsellers, i d’altres han passat sense pena ni glòria. Tot el que ha après en 15 intensos anys publicant ho compartirà en aquest cicle. Apunta’t ja, carai!


Horari: de 18:30 a 20:00h
Preu: 120€
Més informació: activitas@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09