X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
23 NOV
«Correus» de Bukowski

TROBADA

Ens plau presentar aquesta novel·la, traduïda per primera vegada al català, i ho farem amb el traductor, Martí Sales, i l’escriptor Jordi Benavente, que ens parlaran de la seva particular relació amb l’escriptor i tot allò que se’n deriva d’una personalitat tan carismàtica com la de Charles Bukowski.

Correus ens descriu les vivències, més aviat podríem dir les peripècies de l’autor —a través del seu alter ego Chinaski—, durant els anys que va treballar de carter a Los Angeles. Les curses de cavalls, l’alcohol, els baixos fons i les dones, són tractats de manera descarnada però no exempta d’humor. Obra lúcida, terriblement sincera, s’ha convertit amb el temps en tot un clàssic.


MARTÍ SALES

Martí Sales i Sariola (Barcelona, 1979) és escriptor, traductor i músic. Llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha escrit sis llibres: Huckleberry Finn (2006), Dies feliços a la presó (2007), Ara és el moment (2011), Principi d’incertesa (2014), La cremallera (2016) i Aliment (2021). Ha estat cantant i guitarrista del grup de punk Els Surfing Sirles. A més, s’ha encarregat de traduir de l’anglès més d’una trentena d’obres, de Pinter a Tempest, de Vonnegut a Fante, passant per Bradbury, Berger, Gornick i molts altres.

JORDI BENAVENTE

Jordi Benavente (Martorell, 1980) és periodista cultural i escriptor. Escriu o ha escrit en mitjans com El Punt Avui, Público, Ara, Núvol, La Llança i Catorze. I acaba de publicar el seu tercer llibre, Tots els focs totes les pistoles (Lleonard Muntaner, 2021).


Horari: 19:00h
Preu: Gratüit.
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09