X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
28 NOV
Deborah Levy

Trobada amb Marina Espasa

L’escriptora Deborah Levy ha guanyat molta popularitat arran de la publicació dels seus tres volums de memòries Coses que no vull saber, El cost de viure i Propietats reals (editades en un sol volum, en català, a Angle i, per separat, en castellà, a Penguin Random House). A tots tres, a banda de repassar els fets i les persones que li han marcat la vida i d’amanir-ho amb un humor i visió càustica envejables, reflexiona de manera aguda i original sobre la condició femenina en relació amb l’escriptura: què significa ser dona (i mare) i escriure, què significa crear personatges femenins. Però Levy és novel·lista, a més de dramaturga, i ens ve a presentar una de les seves novel·les: L’home que tot ho veia/El hombre que lo vio todo (Angle/Penguin Random House).

Conversarà amb Marina Espasa, traductora de les seves autobiografies al català.


Deborah Levy, nascuda a Johannesburg, és una de les novel·listes i dramaturgues més reconegudes del Regne Unit. El seu pare va pertànyer al Congrés Nacional Africà de Nelson Mandela i va ser empresonat per això. En sortir de la presó, tota la família va emigrar a Anglaterra. Levy ha estat professora d’arts creatives al Trinity College de Cambridge i ha dirigit la companyia de teatre MANACT.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09