X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
29 MAI
EL BLOQUE presenta 'Making Flu$'

VERMUT VERSAT

El Bloque va començar a convertir-se en col·lectiu al final de les seves festes. Cada concert o visita al club acabava en un núvol d’idees-entre-balls que els membres del col·lectiu reprenien a mitja setmana. Cada projecte era una excusa per a una celebració i cada celebració, un misto que encenia un nou programa. El dia 29 de maig, a partir de les 12:30, una selecció del comitè central del Bloque serà a la llibreria Finestres per parlar de Making Flu$, el llibre que van escriure a 16 mans (possible rècord mundial), envoltats d’algunes de les artistes que el van fer possible; i per si això fos poc, també punxaran i ballaran (en el format que permeti la pandèmia).

Making Flu$

Darrere del contracte entre PXXR GVNG i Sony, de l’actuació de la Rosalía als Goya, de la lona de C. Tangana a la Gran Vía de Madrid o de l’entrevista de La Zowi a La Resistencia s’amaga la història més fascinant sobre un relleu generacional. Una nova escena marcada per internet i per la falta de prejudicis en una dècada de moments traduïts a ruptures accelerades. La conversa política, estètica i afectiva a través de la música que ha estat la més seguida en temps real. Noves formes d’entendre la indústria; sobreproducció de música i imatges, de mems i virals. Una sèrie d’esdeveniments que ens fan dubtar de si el que hem viscut és realitat o simulacre.

EL BLOQUE

El Bloque és un col·lectiu de comunicadors i realitzadors visuals (Alicia Álvarez Vaquero, Daniel Madjody, David Camarero, Blanca Martínez, Aleix Mateu, Aïda Camprubí, Alba Rupérez i Quique Ramos) apassionats pel present. A finals de 2017 neix com a format per a Youtube com a programa cultural d’entrevistes que pretén rescatar l’essència dels programes musicals de la televisió tradicional dels anys vuitanta, fusionant-la amb les noves tècniques de creació audiovisual DIY i el consum de pantalles —hiperfragmentat i hiperaccelerat. Tres temporades més tard, El Bloque compta al seu canal de Youtube amb peces que barregen l’imaginari digital amb la renovació de tota mena de formats. La periodista Sílvia Cruz (El Mundo) el va definir com «el programa de la generació que no veu la tele».


Horari: 12:30h
Preu: Gratüit
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09