X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
30 ABR
Els poetes de la cançó en anglès 

amb Víctor Medem i Sílvia Pujalte

L'art song és l'equivalent anglès al lied, i en segueix el mateix patró: pren un poema ja existent al qual hi posa música. Títols com Song and Self, del tenor anglès Ian Bostridge, són una bona porta d’entrada a l’univers de l’art song, però durant aquesta activitat també hi trobareu damunt la taula de debat llibres de Robert Louis Stevenson, William Shakespeare, Wystan Hugh Auden, Walt Whitman, Emily Dickinson o el poeta de la Harlem Renaissance Langston Hughes. L’activitat combinarà audicions musicals amb una conversa entre Víctor Medem i Sílvia Pujalte


Víctor Medem és director del festival de lied Schubertíada. Fa més de 20 anys que treballa en l'àmbit de la gestió d'esdeveniments de música clàssica, festivals, gires i també gestió d'artistes. 

Sílvia Pujalte és Doctora enginyera de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat professora a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Universitat Pompeu Fabra. Compagina la seva activitat com a enginyera amb la música; és autora del lloc web Liederabend, dedicat al món de la cançó de cambra, i imparteix cursos i conferències sobre cançó i òpera. Col·labora escrivint articles de divulgació i crítica musical en mitjans digitals com Núvol, Platea Magazine o Mundoclásico i impresos com la Revista Musical Catalana o Ritmo. És responsable de documentació i comunicació a la Schubertíada a Vilabertran. 


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09