X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
5 OCT
Gabi Martínez

amb Anna Guitart

Ens vestim de gal·la per presentar Delta de Gabi Martínez, el primer assaig premiat per les Beques Finestres que veu la llum, publicat en castellà per Seix Barral i amb traducció al català d'Ara Llibres. Gabi Martínez es va tralladar l'Illa de Buda per entendre millor la idiosincràsia d'un territori molt particular i després armar aquest retrat polièdric del Delta de l'Ebre, territori fronterer entre rius i mars, entre toros i flamencs, entre els veïns i l'Administració, i tot això sota l'amenaça constant dels efectes de la crisi climàtica. L'autor xerrarà amb Anna Guitart.


Gabi Martínez. La seva obra ha estat publicada en deu llengües, adaptada a diversos formats i rebut nombrosos recononeixements internacionals. Al 2005 va ser seleccionat entre els cinc autors més representatius de la nova narrativa espanyola. Els seus llibres Sudd, Sólo para gigantes, En la Barrera, Las defensasUn cambio de verdad van ser seleccionats entre els millors llibres publicats en llengua espanyola en els seus respectius anys. Altres obres de referència són Voy, Los mares de Wang, Diablo de Timanfaya, Una España inesperada, Animales invisibles i Naturalmente urbano. Sempre atent a les relacions de les persones amb el seu entorn natural, diversos dels seus llibres han intentat ser prohibits. Alguns ho han estat. Col·laborador habitual de National Geographic, Altaïr i The Ecologist. Membre fundador de la Asociación Caravana Negra en defensa de la cultura i la naturalesa, i de la Fundación Ecología Urbana y Territorial. Codirector del projecte Animales Invisibles. Director del Festival Liternatura.

Anna Guitart és periodista i guionista especialitzada en literatura i llibres. Va començar treballant a Ràdio Barcelona i després al programa La República, de Joan Barril, a COM Ràdio. Va formar part de l’equip del documental Setembres, de Carles Bosch. Ha treballat com a guionista en programes com De què va (Canal 33), El bocamoll (TV3) o Via Llibre (Canal 33). També ha dirigit la segona temporada del programa Savis (Canal 33). El 2015 va començar a presentar la secció de llibres del programa Tria33 (Canal 33). Des del 2017, va presentar i dirigir el programa literari d’entrevistes Tot el temps del món (Canal 33). També ha col·laborat amb els programes Els matins de TV3Islàndia de RAC 1, i amb el suplement Llegim del diari Ara. Actualment coordina, juntament amb el periodista David Guzmán, la secció Llibres perquè sí del programa radiofònic El matí de Catalunya Ràdio.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09