X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
1 FEB
Genie Espinosa

amb Flavita Banana

Tauró Blanc (Editorial Finestres/Sapristi) és una reflexió al voltant del dol, un viatge introspectiu i oníric que fixa la mirada als dimonis del passat. Celebrem el primer còmic en català de Genie Espinosa, l’autora que ha trencat les regles del còmic a cop d’irreverència i sororitat.

Després de rebre la notícia de la mort del seu pare, a qui mai va arribar a conèixer, Maude ha de viatjar a la petita illa de Jesmond per buidar la casa de pertinences i arreglar la paperassa. En aquest retorn a un passat que li és aliè, Maude haurà de fer front a un conjunt de records: revistes, discos o missatges gravats en cassets vells que la duran a reconstruir la figura paterna.


Genie Espinosa (Badalona, 1984) és il·lustradora, autora de còmics i muralista. Es va graduar en il·lustració i disseny gràfic. És l’autora del còmic Hoops, guanyador del Premi Miguel Gallardo com a autora revelació del 40 Saló del Còmic de Barcelona. El seu estil es caracteritza per una paleta de colors forta, perspectives exagerades i personatges no normatius. És una de les autores de l’exposició Constel·lació gràfica. Joves autores de còmic d’avantguarda del CCCB. Actualment, treballa com a freelance per a diferents marques i publicacions digitals.

Flavita Banana -Flavia Álvarez-Pedrosa- (Oviedo, 1987) és il·lustradora i dibuixant. Va estudiar Arts i Disseny i el cicle d'Il·lustració a l'Escola Massana. Als 26 anys i després de rendir-se amb qualsevol altre estil, va començar a dibuixar vinyetes d'humor. Com a autora, ha publicat els llibres Las Cosas del Querer (Lumen, 2017), Archivos estelares (¡Caramba!, 2017), Archivos Cósmicos (¡Caramba!, 2019) i Archivos espaciales (¡Caramba! , 2020). El 2018 va rebre el premi Gat Perich d'humor gràfic. El seu estil està marcat per l’humor trist, una barreja de costumisme i absurditat.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09