X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
30 NOV
Giulia Caminito

Trobada amb David Guzmán

Primera novel·la traduïda al català de l’escriptora italiana Giulia Caminito, L’aigua del llac no és mai dolça (L’Altra Editorial / El agua del mar nunca es dulce, a Sexto Piso) és una novel·la d’iniciació colpidora i dura, plena de ràbia, violència i bellesa, narrada amb una prosa elegant i precisa i una llengua acurada, sovint poètica i profundament sensible. Caminito conversarà amb el periodista cultural David Guzmán.


Giulia Caminito (Roma, 1988) és llicenciada en Filosofia Política. El seu pare és d’Asmara i els seus avis es van conèixer a Assab; la seva besàvia conduïa camions, feia contraban amb alcohol i era una personalitat molt coneguda en la comunitat italiana d’Etiòpia i Eritrea. La grande A, la seva primera novel·la, està dedicada a ella i li va valdre diversos premis, com el Bagutta Opera Prima, el Berto i el Brancati Giovani. L’aigua del llac no és mai dolça, la seva tercera novel·la, va guanyar el prestigiós premi Campiello i va quedar finalista del també prestigiós premi Strega.

David Guzmán (Barcelona, 1978) dirigeix i presenta els programes literaris de ràdio Ciutat Maragda (Catalunya Ràdio) i L’irradiador (iCat FM) i té una llarguíssima experiència en el periodisme cultural ja sigui per televisió, ràdio o premsa escrita.


*Acte organitzat en col·laboració amb L’Altra Editorial i Sexto Piso.

*Acte amb traducció simultània italià - català.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09