X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
11 OCT
John Banville (Benjamin Black)

amb Toni Hill

John Banville i Benjamin Black són la mateixa persona, però no el mateix escriptor. L’irlandès John Banville, guardonat amb premis tan prestigiosos com el Premi Booker 2005 i el Premi Príncep d'Astúries de les Lletres el 2014 i autor de clàssics contemporanis com El mar, es posa l’uniforme d’autor de novel·la negra i escriu llibres de misteris, assassinats, revòlvers i trames enrevessades signats amb el pseudònim Benjamin Black. Ara és el torn de Les germanes Jacobs (Bromera) / Las hermanas Jacobs (Alfaguara). ¿És un divertimento, és un desdoblament de personalitat? Ho veurem durant la conversa amb Toni Hill, escriptor barceloní de novel·la negra.


John Banville (1945) és un escriptor irlandès deutor tant de Joyce com de Nabòkov. De jove va exercir el periodisme, fins que es va poder dedicar de ple a l’escriptura. Autor de nombroses novel·les, entre les que destaquen El mar o Llum antiga, té una segona carrera amb el pseudònim de Benjamin Black, només de novel·la negra: El secreto de ChistineMuerte en verano o Órdenes sagrades en són alguns dels títols més coneguts, i el detectiu Quirke, un dels seus personatges més seguits. A Les germanes Jacobs el retrobem, sis mesos després de la mort de la seva dona, impel·lit a investigar la mort d’una noia que no sembla del tot natural.

Toni Hill (Barcelona, 1966) és escriptor i traductor literari. Va debutar el 2011 amb la novel·la protagonitzada per l’inspector Héctor Salgado El verano de los juguetes muertos, a la qual van seguir Los buenos suicidas i Los amantes de Hiroshima. També ha escrit Los ángeles de hielo i Tigres de cristal. El oscuro adiós de Teresa Lanza (2021) és la seva darrera novel·la, totes publicades sota el segell Grijalbo.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09