X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
8 JUN
Jordi Amat i Francesc Miralles

TROBADA

El periodista valencià Francesc Miralles té moltes coses per preguntar-li a Jordi Amat, autor d’El fill del xofer (Edicions 62/Tusquets) i la quantitat ingent de lectors d’aquesta biografia sui generis d’Alfons Quintà segur que voldran escoltar què li contesta Jordi Amat: pujolisme, Transició, bassa d’oli? Ho veurem a l’Espai Diògenes.


Jordi Amat (Barcelona, 1978) és filòleg i escriptor. Ha publicat, entre d’altres, les biografies de Ramon Trias Fargas o Josep Maria Vilaseca Marcet i ha escrit els assaigs Las voces del diálogoEl llarg procés i La primavera de Múnich. Ha editat diversos clàssics de la prosa hispànica de no ficció (de Cela a Gaziel, de Pla a Ridruejo) i ha guanyat alguns dels principals premis d'assaig de la literatura catalana i espanyola. Col·labora al diariLa Vanguardia, tant a les pàgines d’Opinió com al suplement Cultura/S.  

Francesc Miralles Borrell, (Xàbia, 1988). Jurista i politòleg de formació, escriptor i consultor de professió, ha desenvolupat bona part de la seua trajectòria en el camp de l'activisme ciutadà. Actualment dirigeix la consultora Atzuvieta, especialitzada en estratègia territorial, turisme i sostenibilitat. És autor de “De Ciutadans a Ciudadanos, la otra cara del neoliberalismo” (Akal, Madrid, 2015) i de capítols en diversos llibres col·lectius; col·labora habitualment en mitjans com Valencia Plaza, El Temps i més esporàdicament en altres com ÀPunt, ElDiario.es, CTXT o Levante TV. Actualment dirigeix el programa setmanal de ràdio i podcast La Paella Rusa en Plaza Radio.


Horari: 19:00h
Preu: Gratüit
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09