X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
14 DES
Maigret, Sherlock i altres detectius immortals

Trobada amb Eduardo Mendoza i Emili Manzano

Llegir llibres de misteri amb detectiu infal·lible proporciona un dels plaers lectors més purs: passar pàgines només per saber quan i com atraparà el culpable. Convidem Eduardo Mendoza, creador de detectius memorables, però també grandíssim lector de novel·les de detectius, i el periodista i també escriptor Emili Manzano, que ha començat la traducció dels Maigrets de Simenon al català, perquè xerrin sobre tots els caçadors de lladres, assassins i delinqüents que han poblat les pàgines d’autors com Conan Doyle, Patricia Highsmith, Georges Simenon o Henning Mankell, entre d’altres. S’acosta Nadal i volem llegir-los a la vora del foc!


Eduardo Mendoza (Barcelona, 1943) és un dels escriptors més llegits i prestigiosos de la literatura espanyola contemporània, gràcies a novel·les com La verdad sobre el caso Savolta, La ciudad de los prodigios, El misterio de la cripta embrujada, El laberinto de las aceitunas, Sin noticias de Gurb, i moltíssimes més. Ha fet de l’humor una de les pedres de toc de la seva obra. Ha rebut nombrosos premis i distincions, entre els quals, el el Premio Cervantes el 2016.

Emili Manzano (Palma, 1963) va treballar com a periodista als diaris ABC, Diario de Mallorca, La Vanguardia i El País. Entre el 2001 i el 2005 va dirigir i presentar el programa de llibres Saló de lectura al canal municipal BTV i des del 2007 i fins l'any 2011 va fer el mateix a L’hora del lector del Canal 33, on després va produir i presentar el programa Amb filosofia. És editor i traductor d’una antologia del pensament del filòsof Alain sota el títol Mira a lo lejos (RBA) i autor del llibre de ficció Pinyols d’aubercoc (L’Avenç). Ha traduït els dos primers títols de la sèrie Maigret de Simenon per a l’editorial Navona: Les vacances de Maigret i Maigret i la jove morta.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 18:30h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09