X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
29 SET
Mar García Puig i Rigoberta Bandini

La història dels vertebrats de Mar García Puig (Random House/La Magrana, 2023) és d'aquells llibres difícils d'oblidar. L'autora embasta la seva història personal amb la d'altres moltes dones que després de donar llum van baixar a l'infiern de les malalties mentals. La mateixa nit que l'autora va obtenir un escó al Congrés dels Diputats, van néixer de forma prematura els seus bessons, provocant-li un remolí d'ansietat i bogeria. L'autora xerrarà amb l'artista Rigoberta Bandini sobre maternitats complexes i heroïnes que han aplanat el camí d'altres dones.


Mar García Puig (Barcelona, 1977) és llicenciada en Filologia Anglesa i té un màster en Lingüística. Editora de professió, ha publicat articles en mitjans com La Vanguardia, El Periódico, El Diario, Público o CTXT. Ha col·laborado en els llibres LGTBI (Sembra Llibres, 2020), Neorrancios. Sobre los peligros de la nostalgia (Península, 2022) i Más que visibles (Egales, 2022). Des de 2015 és diputada al Congrés dels Diputats, on exerceix com a portaveu en la Comissió de Cultura. Viu entre Madrid i Barcelona. La història dels vertebrats és el seu primer llibre.

Rigoberta Bandini és el nom artístic de Paula Ribó (Barcelona, 1990), cantant pop, actriu de doblatge i escriptora.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 18:30h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09