X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
22 OCT
Marc Giró

Vermut versat amb Anna Pérez Pagès

Si encara no tens clar si ets pijo, no pots faltar a aquesta presentació; si ho tens clar, tampoc. Marc Giró visitarà el Bar Watson per presentar Encara més pijos (Editorial Univers) acompanyat de la periodista cultural Anna Pérez Pagès.


Tenim tan poca idea dels pijos, del seu món i del seu modus vivendi que el Marc Giró s'ha vist en l'obligació d'escriure aquest nou llibre, desobeint el principi més bàsic de la vida regalada, que diu que el més important a la vida de tot pijo és no pencar mai, sota cap concepte, que això és cosa de les classes proletàries de la Lower-Diagonal.

Val a dir, en la nostra defensa, que avui, en temps de Zara, qualsevol persona per quatre duros pot vestir-se de pijo, però també és veritat que ser pijo és molt més que anar fet un figurí per la vida, lluir una perruca que ni Chuck Norris i tenir una dentadura lluent de nacre de campionat equí. No, ser pijo és una manera d'estar i de ser al món. Marc Giró ens explicarà tots els ets i els uts d’aquesta peculiar tribu en un acte presentat per la periodista cultural Anna Pérez Pagès.


Marc Giró i Costa sempre ha aspirat a l'ideal de vida regalada, tot i que sense massa èxit pel que sembla, atesa la seva participació constant en mitjans diversos com el Vostè primer a RAC1, o les col·laboracions a l'Està passant, amb Toni Soler, Deforme Semanal, amb la Isabel Calderón i la Lucía Lijtmaer, i Versió RAC1, amb el Toni Clapés. Pijos, el seu primer recull d’articles en format llibre, va vendre més de 10.000 exemplars.

Anna Pérez Pagès és llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona, en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i diplomada en Arts Escèniques per la Universitat Autònoma de Barcelona. L’Anna va ser la conductora i cara visible del magazine cultural diari Àrtic de Betevé. També ha dirigit tallers de Comunicació Cultural i Xarxes Socials a la Universitat Pompeu Fabra i a la Biennal de Venècia.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.

* Foto de Marc Giró per Dayron Vera.


Horari: 12:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09