X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
14 MAR
María Sonia Cristoff

amb Mireia Sallarès

María Sonia Cristoff es una escritora total que deslumbra a sus lectores con cada libro que publica, ya sea crónica, ensayo o novela. En Derroche (Random House, 2023), nos soprende con Lucrecia, una joven que sigue las indicaciones de su tía recién fallecida para dar con la herencia que le ha dejado, pero la novela - una fiesta narrativa que combina voces, géneros y temas - va más allá de la trama para reflejar el descontento y malestar contemporáneo.


María Sonia Cristoff nació en Trelew, Argentina, en 1965. Es autora de Falsa calma, Desubicados, Bajo influencia, Inclúyanme afuera yMal de época. Compiló una serie de volúmenes estrechamente ligados con su narrativa: Acento extranjero, Patagonia, Idea crónica  y Pasaje a Oriente. Escribe en distintos medios. Da clases de escritura en dos universidades (UNA, Untref). Camina compulsivamente. Sus libros han sido traducidos a siete idiomas. Vive en Buenos Aires.

Mireia Sallarès (Barcelona, 1973) és artista i desenvolupa projectes que són resultat de llargues recerques de vida sobre temes essencials com la violència, el plaer, el desig, la veritat, l’amor o el treball. El seu  projecte Kao malo vode na dlanu, segon capítol de la seva encara inacabada Trilogía dels conceptes deixalla (veritat, amor i treball), va rebre el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals 2019 i el ACCA 2019; i l’editorial Arcàdia n’ha publicat l’assaig Com una mica d’aigua al palmell de la mà, 2019. Las Muertes Chiquitas, és el projecte amb el que ha obtingut major reconeixement internacional i del que la ed. Arcàdia n’ha readitat el llibre.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09