X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
10 OCT
Michel Bernard

amb Isabel Valverde

Després de Ravel i Monet, que havien protagonitzat les novel·les anteriors de l’escriptor francès Michel Bernard –totes publicades en català a Labreu Edicions– Els burgesos de Calais retrata un dels mestres de l’escultura francesa, Auguste Rodin. Com a les obres anteriors, Bernard se centra en una de les seves obres culminants, la que dona títol a la novel·la, per entrar dins de l’univers de l’escultor i de tot allò que envolta la creació artística: les dificultats econòmiques, la incomprensió social, els dubtes... tot servit en una novel·la breu i esplèndidament escrita. Per fi sabrem com s’ho fa aquest escriptor per acostar l’escriptura a les altres arts: la música, la pintura, o l’escultura.


Michel Bernard (Bar-Le-Duc, França, 1958) és escriptor i alt funcionari, en excedència des de 2016. Ha escrit catorze novel·les centrades en figures històriques de diverses èpoques. En destaquem Comme un enfant (2003), dedicat al pare de la cançó francesa, Charles Trenet,  Els boscos de Ravel (LaBreu Edicions, 2018) Premi Livres et Musiques 2015 del festival de Deauville i Le Bon Cœur, sobre la figura de Joana d’Arc.

Isabel Valverde és doctora en Història de l’Art i llicenciada en Literatura Francesa. Ha estudiat a les ciutats de Berlín, Nova York i Tolosa de Llenguadoc. Els seus àmbits de recerca i de docència se centren en la història social i la teoria de l’art modern, en les relacions entre art i política, i entre art i literatura, especialment a través de la crítica de l’art, punts sobre els quals té nombroses publicacions. Es va incorporar al Departament d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra on és professora titular d'Història de l'Art. 


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09