X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
17 NOV
Miriam Toews

Trobada amb Carlota Rubio

Les novel·les de l’escriptora Miriam Toews són d’una delicadesa i una força inusuals. Narren situacions greus i fets atroços amb un guant de seda, i deixen un pòsit perdurable en els caps i els cors dels seus lectors, cada vegada més nombrosos gràcies a editorials com Sexto Piso, en castellà, i Les Hores, en català. La novel·la que la porta a casa nostra és Pequeñas desgracias sin importancia, que ja havia estat traduïda al català com Les tristes recances: es digui com es digui, el Sunday Times la va qualificar com una de les millors novel·les del segle XXI i Margaret Atwood la va trobar “una novel·la valenta, tota una exhibició sobre la corda fluixa”. Aquesta història de dues germanes amb vides oposades planteja la dicotomia entre viure i morir d’una manera exemplar i arravatada.

Conversarà amb ella la periodista Carlota Rubio (Barcelona, 1997) graduada en Periodisme i Humanitats i coordinadora de la secció de Llibres de Núvol, el digital de cultura. Ha treballat en la comunicació d'art, l'edició de llibres i ha fet de jurat en concursos literaris. 


Miriam Toews (Canadà, 1964) va néixer i es va formar en una comunitat mennonita. Ha publicat nombroses novel·les, entre les quals destaquen Una bondat complicada (Les Hores, 2021 / Complicada bondad, Anagrama 2007), Elles parlen/Ellas hablan (Les Hores / Sexto Piso, 2020) i Pequeñas desgracias sin importancia (Sexto Piso, 2022) / Les tristes recances (Les hores, 2017), per les quals ha guanyat els dos premis més importants del Canadà: el Governor General’s Award for Fiction i el Roger Writers Trust Fiction.  


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.

*Acte amb traducció simultània de l'anglès al català.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09