X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
9 MARÇ
Nickolas Butler

TROBADA

Del Midwest directe a Finestres per a qüestionar el somni americà i posar a l’alça la importància dels víncles personals. A més de parlar de la seva nova novel·la Bona sort, Nickolas Butler juntament amb Antonio Lozano faran un recorregut litereri, paisatgístic i musical pels espais del Mitjà Oest en els quals transcorre la literatura de Butler.

Bona sort / Buena suerte

El dia a dia del Cole, el Bart i el Teddy, amics de la infantesa i propietaris de la constructora True Triangle a Wyoming, fa un gir inesperat quan reben la proposta d’una advocada rica i enigmàtica que els demana acabar contra rellotge la construcció d’una casa a la muntanya. Si ho aconsegueixen, rebran una recompensa astronòmica amb què guanyaran més diners dels que mai hagin pogut imaginar. Els protagonistes estaran disposats a fer qualsevol cosa per obtenir l’èxit, posant en perill, fins i tot, l’amistat i la família. Però, què s’amaga al darrere d’aquest encàrrec misteriós? Nickolas Butler indaga en l’ànima dels personatges amb una prosa potent, austera i de ritme endimoniat, i ens mostra com l’ambició i la cobdícia poden fer trontollar l’equilibri aconseguit al llarg de tota una vida.

Nickolas Butler

Nickolas Butler (1979) va nèixer a Allentown, Pensilvania, i va crèixer en Eau Claire, Wisconsin. És llicenciat per la Universitat de Wisconsin i pel taller d’escriptors de la Universitat de Iowa. Ha publicat les novel·les Canciones de amor a quemarropa (Libros del Asteroide, 2014), que es va convertir en un bestseller internacional; El corazón de los hombres (Libros del Asteroide, 2017; nominada al premi Médicis Étranger); Algo en lo que creer (Libros del Asteroide, 2020) i Bona sort (Edicions del Periscopi, 2022); i el llibre de contes Beneath the Bonfire (2015). La seva obra, traduïda a varies llengües, ha rebut diversos premis i els seus textos han aparegut a The New York Times Review, Narrative Magtazine i Ploughshares, entre altres publicacions. Viu a Wisconsin amb la seva dona i els seus dos fills.

Antonio Lozano

És llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i va cursar un doctorat en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Va exercir de responsable de seccions de la revista Qué Leer entre 1197 i 2008 i actualment col·labora com a periodista literari a Librújula, en el sumplement Cultura/s i al Magazine de La Vanguardia, al suplement Quadern de El País i a la revista SModa. És autor de diversos llibres infantils i coautor del llibre Seix Barral. Nuestra historia (1911-2011) i de la trilogía juvenil “Terror en la red”. Així mateix es dedica a la traducció i a la coordinació del club de lectura del Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona (CCCB) i el de la Biblioteca Agustí Centelles de la mateixa ciutat. Des de 2018 dirigeix la col·lecció “Serie Negra” del segell RBA.

*Asignació de places per ordre d’arribada.


Horari: 19:00h
Preu: Gratüit
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09