X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
16 JUN
Piscolabis amb Claudia Durastanti

Rebem la visita de l'escriptora italiana Claudia Durastanti, autora de L'estrangera, publicada per L'Altra i a Anagrama en castellà.

Durant el piscolabis es podrà xerrar amb l'autora, a porta tancada, en un cercle íntim i reduït de 10 assistents/comensals. Al voltant d'una selecció de vins i formatges proporcionat pels nostres veïns de Monvínic Store, Durastanti ens parlarà de les seves influències i mètodes de treball, i respondrà a les vostres preguntes en un ambient pròxim i informal.

*Activitat en anglès.

Sobre l'autora

Claudia Durastanti (Brooklyn, 1984) és escriptora i traductora literària. La seva primera novel·la, Un giorno verrò a lanciare sassi alla tua finestra (Marsilio, 2010), va guanyar el premi Mondello Giovani, el premi Castiglioncello Opera Prima i va quedar finalista del premi John Fante. Amb A Chloe per le ragioni sbagliate (Marsilio, 2013) va quedar finalista del premi Fiesole. La seva tercera novel·la, Cleopatra va in prigione (minimum fax, 2016), s’ha publicat a diverses llengües, i el conte del qual parteix la novel·la va ser seleccionat en una antologia dels millors escriptors italians per sota dels 40. Ha traduït a l’italià escriptors com Joshua Cohen, Donna Haraway i Ariely Levy, entre d’altres,  col·labora regularment amb el diari «La Repubblica» i el 2017 va engegar el Festival of Italian Literature a Londres, ciutat en la qual viu actualment.


Horari: 21:00h
Preu: 20€
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09