X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
28 MAI
«Poema inacabat» de Gabriel Ferrater

Amb la companyia de teatre Produccions de Lo Nostro

El Poema Inacabat de Gabriel Ferrater és una fita de la poesia catalana i universal, és un dels textos més bells i més teatrals que s’han escrit mai. I no s’havia fet mai, no s’havia fet mai dalt d’un escenari.

La companyia de teatre Produccions de Lo Nostro, des de Reus, representen per primera vegada aquest text, per portar-nos a Ferrater i aquesta manera de fer, de menjar, de viure tan nostra, al món. Una posada en escena amb dues veus que dialoguen i viatgen al llarg dels versos de l’autor acompanyades per un baix elèctric i que escampen la paraula de Ferrater, plena de llum, de vitalitat i de explosions de juventut i reflexions i inquietuts i d’amor i de ganes de viure amb un sentit elevat.

L’any 2022 se celebra el centenari del naixement i els cinquanta anys de la mort de Gabriel Ferrater i no hi ha millor manera de celebrar-ho que gaudint de la representació “unplugged” d’aquest poema, amb un vermut de Reus al nostre Bar Watson.  

“Vull contar un conte impertinent, però el deixaré per després i aniré allargant el meu pròleg. L’ompliré de gent i de coses i d’afectes.”

Gabriel Ferrater

Gabriel Ferrater (1922 – 1972) va ser un poeta, crític, traductor i lingüista de Reus, i una de les ments més lúcides que ha generat la seva terra. Un poeta que amb el seu poemari recollit a Les dones i els dies, ha connectat i connecta amb la joventut d’una manera poc freqüent i segueix interpel·lant-la amb les preguntes de sempre. Un poeta de les coses.


Dramatúrgia i direcció: Pau Ferran

Interpretació: Pau Ferran, Bàrbara Roig, Àlvaro Canelo

Coreografia i moviment: Carlota Grau

Escenografia i vestuari: Juan Carlos Mora

Producció: Antoni Veciana

Versió musical: Àlvaro Canelo


Horari: 12:30h
Més informació: acrtivitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09