X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
1 ABR
Psych Lit

Narrativa calidoscòpica i estats alterats a la literatura

Al començament, van estar els llibres. L'explosió psicodèlica de finals dels seixanta va ser precedida per una sèrie d'exploracions literàries pels confins de la consciència. Des de les primeres descripcions d'experiències amb LSD, a inicis dels cinquanta, als al·lucinats textos de la contracultura, hi ha tota una genealogia d'autors i autores que van forçar els límits del llenguatge per a expressar l'inexpressable.

Per a recordar i celebrar a aquests psiconautes literaris, el Barcelona Psych Fest es trasllada a la terrassa de la Llibreria Finestres amb un acte en el qual no faltaran les lectures àcides, les projeccions calidoscòpiques, els glissandos del sitar ni els beuratges lisèrgics.

Imagina't a Diane di Prima a una habitació, amb una Olivetti que es converteix en escarabat, el místic hindú Sri Ramakrishna al sitar, i Ernst Jünger amb un Pippermint Frappé en el qual sura un tripi Orange Sunshine, i digues-li: llegeix ara els teus poemes. Què sentiria di Prima al cosset? Doncs el mateix que a l'Aldous Huxley travessant les portes de la percepció:

Col·loca't, sintonitza, abandona.

P.D.: Sí, hem afusellat homenatjat Cosmogonia de lo borde dels Smash.


Organitzen: Alejandro Alvarfer+ Oliver Mancebo + Barcelona Psych Fest 2022
Participen: Ane Guerra i Paloma Campomanes
Sitar: Raquel Vázquez


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 18:30h
Preu: Gratüito.
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09