X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
21 OCT
Roger A. Deakins

Byways: Photographs by Roger A. Deakins (Damiani) és la primera monografia del llegendari director de fotografia Roger A. Deakins, un recull d’instantànies que inclou material mai abans publicat, de 1971 a l’actualitat. Després de graduar-se, Deakins va dedicar-se a capturar amb la seva càmera la vida rural de North Devon, al sud-est d’Anglaterra. Byways recupera aquelles imatges, així com altres on la mirada privilegiada del DOP es deixa fascinar —i ens fascina— pels paisatges de tota mena que ha transitat durant els nombrosos rodatges d’aquelles pel·lícules que han forjat la seva carrera.

Coincidint amb el pas per Barcelona d’aquesta llegenda del cinema modern, Roger A. Deakins serà a Llibreria Finestres signant exemplars del seu llibre. Acte en col·laboració amb ECIB (Escuela de Cine de Barcelona).


Roger Alexander Deakins (Torquay, 1949) és un director de fotografia anglès guanyador de quatre premis BAFTA a la millor fotografia. Ha rebut catorze candidatures a l'Oscar a la millor fotografia, i entre els seus treballs més notables s'inclouen Fargo, Una mente maravillosa, No es país para viejos, Skyfall o Blade Runner 2049, per la qual va guanyar el seu primer premi Oscar.


Horari: 12:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09