X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
5 JUL
Roger Robinson

amb Maria Grau

Roger Robinson és un escriptor, performer i músic que viu entre Londres i Trinidad. Ha publicat els poemaris Suitcase (2005), Suckle (2009) i The Butterfly Hotel (2013), i una col·lecció de relats. Robinson, a més, és considerat com una de les veus més influents del canon d’escriptors negres britànics contemporanis. Com a performer, s’ha presentat a prestigiosos escenaris d’anglaterra, i de la mà del British Council, ha actuat a països com Vietnam, Filipines, Argentina i l’Índia. Des de fa una dècada, Roger Robinson forma part, com a cantant i lletrista, de la banda King Midas Sound.

A portable paradise (Un paraíso portátil, Kriller Ediciones), un poemari escrit a partir de l’incendi de la torre Grenfell de Londres i la seva obra més recent, va obtenir el premi T.S. Eliot el 2019, i el premi Ondaajte el 2020. Per presentar-ne la traducció al castellà, Robinson parlarà amb la professora de literatura caribenya de la UB, Maria Grau.


Maria Grau Perejoan (Argentona, 1980) és professora de literatures en anglès a la Universitat de Barcelona. S’ha especialitzat en literatura del Carib, regió en la qual ha treballat i ha fet moltes estades de recerca –en particular, a Trinidad & Tobago i a Puerto Rico. En els darrers anys, s’ha centrat en l’estudi i la traducció de poesia caribenya. Ha coeditat i cotraduït amb Loretta Collins Klobah l’antologia bilingüe The Sea Needs No Ornament / El mar no necessita ornamento (Peepal Tree Press, 2020) de poesia del Carib, que ha estat guardonada amb el PEN Translate Award i seleccionada per la Poetry Book Society. 


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.

*Aquest esdeveniment és en anglès i compta amb traducció simultània.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09