X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
26 NOV
Taller de fanzins amb La Gossa

T'agradaria aprendre a dibuixar còmics i endur-te a casa el teu propi fanzin? Llibreria Finestres rep els artífexs de La Gossa perquè passis una molt bona estona dibuixant.


La Gossa visita Finestres per oferir-nos un taller col·lectiu de creació de fanzins. Agafant tres conceptes a l'atzar com a punt de partida, entre tots els assistents crearem un zin amb les històries més diverses. Un cop finalitzat el taller, tothom podrà endur-se a casa una còpia original; una publicació única en la qual hi han participat tots els assistents.

Des de La Gossa volen posar el focus en la creativitat i l'aprenentatge lúdic, tot emprant el llenguatge del còmic com a motor de creació. 

No t'ho pensis més, i vine a gossar-la amb La Gossa!


El taller es farà en dues franges horàries depenent de l'edat dels participants:

TALLER MATINAL

  • 11:00h
  • Per joves (12-17 anys)
  • Preu: 5€

TALLER DE TARDA

  • 17:00h
  • Per adults
  • Preu: 5€

*La inscripció és de pagament i inclou el preu del material que s'utilitzarà durant la sessió.

*Atenció: La reserva de plaça per a qualsevol dels tallers s'ha de fer a través d'aquesta pàgina web, però el pagament es realitzarà a caixa (Diputació, 250) abans o fins al mateix dia de l'activitat.


La Berta Embun és dissenyadora gràfica i ha treballat com a docent impartint classes de disseny. L'Alfredo Borés és il·lustrador i dibuixant de còmics, compta amb diverses publicacions editorials i imparteix les classes del curs regular de l'escola La Gossa, el projecte que té en comú amb la Berta. La Gossa és l'escola de còmic del barri de Gràcia, on la Berta i l'Alfredo ensenyen els alumnes a dibuixar i a crear historietes, a dissenyar personatges i/o a elaborar un fanzin, tot donant-los-hi les eines necessàries per a que puguin desenvolupar el seu estil a través del còmic i la il·lustració, sense importar l'edat o l’experiència prèvia.


Horari: 11:00 / 17:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09