X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
18 SET
Vinyetari 3: Premi Ara de Còmic de No Ficció en Català

amb Xavi Serra, Glàfira Smith, Rosa Codina i Sergi Moreso

El Vinyetari 3 és el resultat d’una selecció de les millors historietes que s’han presentat a la tercera convocatòria del Premi Ara de Còmic de No Ficció en Català. El Vinyetari 3 és també una mostra àmplia de la varietat en la gràfica, els gèneres i la temàtica, però sobretot testimonia el talent d’autors i autores tant novells com consagrats. Aquesta antologia inclou l’obra guanyadora Els homes són llops, de Glàfira Smith, i la finalista, Big Bang, de Robert Massó i Jordi Carrión. A més, la col·lecció dona cabuda al reporterisme gràfic, l’autoficció, l'experimentació gràfica, al còmic històric i als testimonis en primera persona.


Xavi Serra (Santa Coloma de Gramanet, 1976) és periodista cultural del diari Ara i responsable de les seccions de còmic i cine. És impulsor i coordinador del Premi Ara de Còmic i de l’antologia d’historieta de no-ficció Vinyetari. És membre de l’ACDCòmic (Associació de Crítics i Divulgadors del Còmic d’Espanya).

Glàfira Smith (Barcelona) va créixer al Regne Unit i ha dedicat la seva vida professional a explicar històries, ja sigui com a realitzadora i directora de programes de televisió, documentals, o com a il·lustradora. Juntament amb el premi de còmic en català del diari Ara, va néixer també l’autora de còmics.

Rosa Codina (Ordal, Subirats, 1987) és il·lustradora i dibuixant de còmics. La seva trajectòria comença el 2019 amb la publicació del seu primer còmic Rompepistas basat en la novel·la homònima de Kiko Amat. Després de la pandèmia i uns quants treballs autoeditats, publica el 2023 Cómo salvar la industria del cómic sin tener ni puta idea, amb guió de Javier Marquina.

Sergi Moreso (Esplugues de Llobregat, 1987) ha col·laborat en revistes com El Jueves, La Maleta de Portbou, Diari Ara, Cavall Fort i Petit Sàpiens. Ha publicat diversos llibres, entre ells ¿Nos estamos volviendo idiotas o lo hemos sido siempre? i El típico bar.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09