X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits

Sant Jordi
Destacats Sant Jordi: Art
per
Finestres
10.04.2024

1
Histories of Ecological Design. An Unfinished Cyclopedia
Lydia Kallipoliti

Aquest llibre fa un repàs cronològic complet i exhaustiu de la història del disseny sostenible, tant per arquitectes com per dissenyadors. Recolzant-se de múltiples il·lustracions i documents gràfics, desgrana els diversos moviments i línies de recerca i treball per arribar, en cada moment i circumstància, a les solucions més respectuoses amb el medi ambient. Molt útil per no caure paralitzats en l'ecoansietat i trobar solucions ecològicament conscients a l'hora de dissenyar i construir.

2
El "Réquiem" de Mozart
Miguel Ángel Marín

Quina relació hi ha entre el Requiem Mozart i l'Espanya del S. XIX? Aquest llibre ens mostra com una obra pot traspassar fronteres i transformar de cap a peus la nostra història cultural. Si ets un bon melòman, o simplement una persona curiosa comme il faut, saps que coneixent el context i les bambolines tota composició s'escolta d'una altra manera. Llegiu, escolteu i gaudiu.

3
Su Friedrich. Conversaciones con Scott McDonald
Scott McDonald

Dues converses separades en el temps ens situen en l'obra de Su Friedrich, una figura cabdal per entendre el cinema feminista i tota una generació de creadores audiovisuals.

4
Desbordar el espejo
Joan Fontcuberta

Si la fotografia ha estat "el mirall amb memòria" des que les plaques de vidre s'embetumaven, ara que els píxels no embruten les mans, què queda del vidre? I com ens reflexarem sense tornar-nos monstres? No es xipoteja millor amb ningú en el fang de la fotografia com amb en Joan Fontcuberta.

5
El Pasatiempo y otros jardines (extra)ordinarios
Ignacio Somovilla

Partint d'una de les construccions més extraordinàries de la història, el Pasatiempo, Ignacio Somovilla, guia i historiador especialitzat, ens descobreix les profunditats dels jardins més estrafolaris, inesperats i màgics del planeta. És espectacular veure com sota la direcció d'arquitectes, artistes i personatges pintorescos, plantes i pedres es materialitzen en espais que només crèiem utòpics. Un llibre tan exuberant com tot el seu contingut.

6
Bosque animado
Vari Caramés

Vari Caramés traspassa el ritme del caminar a la fotografia i ens endinsa, pàgina a pàgina —passa a passa— pel màgic bosc de la Fraga de Cecebre. Fins i tot pots sentir el cruixir de la fullaraca en passar les pàgines.

7
Vascular. June Crespo
AA.VV.

El catàleg de l'actual mostra de June Crespo al Guggenheim de Bilbao ens convida a conèixer el procés de treball d'una de les artistes contemporànies més importants del panorama actual. No només ens permetrà viatjar al museu basc amb els deures fets, sinó que ben aviat es convertirà en un indispensable en qualsevol biblioteca d'història de l'Art. Simplement impecable.