X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
30 NOV
Andreas Faber-Kaiser

con Sergi Faber y Eduardo Bravo

Andreas Faber-Kaiser (1944-1994) va ser un ufòleg i escriptor germanocatalà especialitzat en la investigació dels aspectes misteriosos i ocults de la història humana. Aprofitant la reedició del seu Sobre el secreto, el seu fill, Sergi Faber, i el periodista Eduardo Bravo visitaran Llibreria Finestres per fer un repàs de la seva figura.


Abans que fenòmens com Cuarto Milenio portessin la fenomenologia al mainstream estatal, figures com la d’Andreas Faber-Kaiser ja hi havíen obert molt camí. Faber Kaiser va ser fundador, el 1976, de la revista Mundo Desconocido, considerada en el seu moment a escala mundial com una de les tres primeres publicacions del gènere. També va deixa empremta a Catalunya Ràdio, amb programes com Què volen aquesta gent?, dedicat al fenomen ovni, o Sintonia Alfa, espai centrat en temes ufològics i misteriosos. Del 1989 i fins el 1992, va ser conseller editorial i coordinador internacional de la revista Más Allá de la Ciencia, dedicada al món del misteri, de l'esoterisme i la ufologia.

Els viatges d'investigació van a portar a Faber Kaiser a bona part d'Europa, Àsia, Amèrica i Oceania, donant com a resultat la publicació d’alguns llibres com Sobre el secreto: La isla màgica Pohnpei y el secreto de Nan Madol, el retrat sobre terreny de l’illa més particular i inabastable de la Micronesia, molt recentment recuperat per l’editorial Reediciones Anómalas. Aprofitant-hi l’avinentessa, Sergi Faber i Eduardo Bravo visitaran Llibreria Finestres per reivindicar la figura d’aquest inefable comunicador.


Sergi Faber es net de l'artista Will Faber, fill de l'ufòleg Andreas Faber-Kaiser i director del programa Sintonía secreta, dedicat al llegat de Faber-Kaiser. Ha signat el pròleg de Sobre el secreto: La isla màgica Pohnpei y el secreto de Nan Madol (Reediciones Anómalas), la reedició més recent de l’obra del seu pare, on Faber-Kaiser en fa endinsar en una illa descoberta per navegants espanyols al segle XVI i encara avui plena de secrets.

Eduardo Bravo és periodista freelance i escriptor. És col·laborador habitual de capceleres com Vanity Fair, GQ, El Periódico de España, SModa, El País o Mujer Hoy. Entre els seus llibres hi trobem títols com Villa Wanda, Ummo: Lo increíble es la verdad, Historias raras del siglo XX i AAA: Del peronismo mágico al caso Almirón, un assaig sobre el fenòmen polític més fascinant del segle XX i com les seves ramificacions van provocar, el 1983, el primer regrest judicial d’una publicació en la tot just instaurada democràcia espanyola.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09