X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
25 NOV
Anna Ballbona i Silvia Cruz Lapeña: l’esport femení, al primer pla

Trobada amb Carmen Cortés

Anna Ballbona ha reunit un seguit de testimonis de dones en el volum Elles competeixen (Ara Llibres, 2022): Laia Palau, Nuria Picas, Laia Sanz, Mireia Vicente, entre d’altres. No totes són esportistes: també hi ha periodistes com Olga Viza que l’ajuden a anar trenant un relat que intenta donar resposta a la pregunta “per què n’hem sabut sempre tant poc, de l’esport femení?” que avui ja costa de respondre sense posar-nos vermells. Amb ella hi haurà la periodista Silvia Cruz Lapeña, autora de la petita i preciosa biografia de la boxejadora Mariam Trimiar, Lady Tiger. Dones i esport, estigmes i ocultacions.

Moderarà la conversa la periodista Carmen Cortés.


Silvia Cruz Lapeña (Barcelona, 1978) és periodista i escriu sobre qualsevol tema, però sobretot sobre els que contenen un mínim de dues contradiccions, com el flamenc o la boxa. A Libros del ko ha publicat Crónica jonda i Lady Tiger. Ha escrit i col·labora en multitud de mitjans, i avui és editora en cap d’El País Audio.

Anna Ballbona (Montmeló, 1980) és escriptora i periodista. Ha publicat les novel·les No soc aquí (Premi Llibres Anagrama 2020) i Joyce i les gallines (Anagrama, 2016, finalista del mateix premi), que han estat traduïdes al castellà, grec i alemany. També és autora dels poemaris Conill de gàbia (Labreu, 2012) i La mare que et renyava era un robot (Premi Amadeu Oller, 2008). Col·labora al programa de ràdio Ciutat Maragda i escriu en diversos mitjans de comunicació. Dirigeix i presenta el podcast d’entrevistes a escriptors Domini màgic.

Carmen Cortés (Barcelona, 1974) és periodista i fa més de vint anys que treballa a Betevé, la televisió local de Barcelona, on ha dirigit i presentat diferents programes informatius i culturals.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09