X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
16 MAY
Anna Pazos

con Marina Pintor y Alba Muñoz

Matar el nervi (La Segona Perifèria / Literatura Random House) és desafiant i incisiva. L’escriptura d’Anna Pazos és d’una potència portentosa, en què la literatura es fon amb la vida. Ha escrit un retrat generacional de primer ordre? Us convidem a descobrir-ho a la presentació a Finestres del seu nou treball.


Matar el nervi és una descarnada revisió d’una joventut que vol acabar-se. La cerca furiosa d’una pregunta per poder obtenir una resposta. Una passejada pel costat salvatge de la vida. Un nervi indomable empeny l’autora a practicar una fugida endavant que la porta a Tessalònica, a Jerusalem, a una travessia per l’Atlàntic, a Nova York i finalment a submergir-se en la història íntima de la seva família. La seva atracció pels personatges extrems farà la resta.

Anna Pazos ens presentarà la seva nova obra a la Llibreria Finestres, acompanyada de les periodistes Marina Pintor i Alba Muñoz.


Anna Pazos (Barcelona, 1991) és escriptora i documentalista. Ha produït diversos curts documentals i pòdcasts de no-ficció. Ha escrit a El País, La Vanguardia, Le Monde Diplomatique, Haaretz i The Jerusalem Post, entre d’altres mitjans. L’any 2017 va obtenir una beca Fulbright per a estudiar un postgrau a la New York University. A Nova York va treballar de fact-checker en el New York Times i com a editora i productora de la BBC. El 2020 va publicar, a la BBC, el seu primer curt autobiogràfic, The Circle: A story of love, waves and the arms trade. Des del maig del 2020 co-presenta el pòdcast Les Golfes. Recentment ha publicat l’assaig Poder i desig (Fragmenta 2023).

Marina Pintor Pareja (Barcelona, 1992) col·labora amb mitjans com El Pais i La Lectora. Va resultar guanyadora de la Beca Finestres d’Assaig en Castellà amb el projecte La herida erótica, on l’autora aspira a analitzar el comportament de la dona en crisi després d’haver patit qualsevol mena de violència sexual. La tesi de l’assaig és que la naturalesa de la ferida eròtica és bipolar i, per tant, conté qui l’ha patida en un circuit psíquic marcat per l’ambivalència entre l’excés i el defecte.

Alba Muñoz (Barcelona, 1985) és periodista i escriptora. Va formar part de l’equip de redacció de PlayGround i PlayGround DO. Com a freelance, ha col·laborat amb mitjans com 20 Minutos, La Vanguardia, El Mundo, FronteraD, El País i Eldiario.es. També l’hem pogut llegir a mitjans com CCCB Lab o al seu espai a Medium. L’Alba és directora del documental Now you are a woman, guardonat amb el premi del públic a l’edició del 2019 de la Mostra Internacional de Cinema LGTB de Barcelona FIRE!


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09