X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
30 MAY
Batalla de cuentos: Jack London vs. Herman Melville

con Leticia Asenjo, Mònica Batet, Melcior Comes, Arià Paco y Jaume C. Pons Alorda

Torna la batalla de contes! Quatre escriptors i un àrbitre per organitzar-los. Aquesta vegada es disputen dos autors i dos llibrets magnífics de la col·lecció Portàtils de Comanegra: L’inevitable home blanc de Jack London i Quiquiriquic! de Herman Melville, que han traduït Adrià Pujol i Yannick Garcia. Relats de mariners, bigotis, tatuatges i XXXX. Els escriptors Leticia Asenjo, Mònica Batet, Melcior Comes i Arià Paco en defensaran un cadascun amb ungles i dents davant d’un públic que, amb la seva votació, decidirà quin relat és el millor.


Leticia Asenjo (Granada, 1978). És psicòloga, co-fundadora i directora tècnica d’EDAI, una entitat multidisciplinària d’atenció a infants i adolescents amb trastorns en el desenvolupament, i les seves famílies. Ha cursat l’itinerari per a narradors de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Li agraden les històries breus i un punt inquietants. Divorci i aventura (La Segona Perifèria), la seva primera novel·la sobre una divorciada en la quarentena, va ser un petit èxit de vendes.

Mònica Batet (El Pont d’Armentera, 1976) Va estudiar Filologia Catalana a la URV i treballa de professora de català i d’editora. Ha publicat cinc novel·les i un recull de contes. Amb la seva primera novel·la, L’habitació grisa (Ed. Empúries, 2006), va guanyar el Premi de novel·la curta Just Manuel Casero. Amb la segona, No et miris el Riu (Ed. Meteora, 2012), va ser finalista al Premi Crexells. Amb Nou illes al nord (Més Llibres, 2019) va guanyar el Premi Nollegiu. Alguns dels seus contes han estat traduïts a l’anglès, l’espanyol, el polonès i el grec.

Melcior Comes (Sa Pobla, Mallorca, 1980) Llicenciat en dret, ha publicat les novel·les L’aire i el món (2004, premi Ciutat d’Elx de narrativa 2003), L’estupor que us espera (2005, premi Documenta 2004 ), El llibre dels plaers immensos (2007, premi Ciutat de Palma-Llorenç Villalonga de novel·la), La batalla de Walter Stamm (2008, premi Josep Pla), Viatge al centre de la terra (2010), Hotel Indira (2014, premi Sant Joan), Sobre la terra impura (2018, premis Crítica Serra d’Or de novel·la i Crexells 2019) i Tots els mecanismes (2022). Col·labora en diversos mitjans de comunicació escrita. 

Arià Paco (Igualada, 1993) és graduat i màster en Filosofia. Va debutar l’any 2020 amb la novel·la Mentir a les mosques, i el 2021 va obtenir la beca Montserrat Roig de creació literària, amb la qual va poder escriure Covarda, vella, tan salvatge (Ara Llibres, 2022), que li va merèixer el Premi Roc Boronat. Ha publicat a la revista branca i ha col·laborat en diversos mitjans digitals. Actualment fa un doctorat en filosofia a la Universitat d’Arizona, on és professor auxiliar.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09