X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
28 MAR
Batalla Tolstói

Amb Miquel Cabal, Irene Pujadas, Martí Sales, Núria Bendicho i conduït per Jaume C. Pons Alorda

La publicació d’un nou volum de la col·lecció Portàtils amb set contes de Tolstói ens permet tornar a acollir una de les famoses batalles de contes de l’editorial Comanegra. Amb Jaume C. Pons Alorda de mestre de cerimònies i els escriptors i traductors Miquel Cabal, Irene Pujadas, Martí Sales i Núria Bendicho com a contrincants i defensors, cadascun, d’un conte. La votació del públic serà inapel·lable: que guanyi el millor!! 

Irene Pujadas i Farré (Sant Just Desvern, 1990) viu a Barcelona. Va treballar cinc anys a la revista butxaca i ha escrit per mitjans com l’Ara Llegim, La Llança o La Lectora. És una de les tres fundadores de la revista BRANCA. Actualment treballa a Angle Editorial. Amb el seu debut, el llibre de contes Els desperfectes, va guanyar el Premi Documenta 2020 i el Ciutat de Barcelona 2021.  

Miquel Cabal (Barcelona, 1977) és traductor literari del rus. Ha publicat una quarantena de traduccions de narrativa i teatre d’autors com Andrei Platónov, Fiódor Dostoievski, Liudmila Petruixévskaia, Mikhaïl Lérmontov, Serguei Dovlàtov o Marina Tsvetàieva.  En l’àmbit acadèmic, ha impartit i imparteix classes en el camp de la lingüística, la traducció i la literatura russa. Va rebre el Premi Vidal Alcover 2014 pel projecte de traducció de Petersburg, d’Andrei Beli. Darrerament ha traduït Crim i càstig (La Casa dels Clàssics, 2021), Pobres (Cal Carré, 2021) i Manyaga (Angle, 2021), de Fiódor Dostoievski, i (gairebé) tots els relats de Serguei Dovlàtov (LaBreu Edicions, 2021). 

Martí Sales (Barcelona, 1979) és poeta i narrador, traductor i músic.Aliment (Club Editor) és el seu sisè llibre, després de La cremallera (2016), Principi d’incertesa (2015), Ara és el moment (2011), Dies feliços a la presó (2008) i Huckleberry Finn (2006). Ha traduït, entre d’altres, Stephen King, Ray Bradbury, John Fante i Charles Bukowski. Va liderar el grup de punk Els surfing sirles.  

Núria Bendicho (Barcelona, 1995) és llicenciada en Filosofia. En bona part autodidacta, s’ha passat la joventut viatjant i llegint en biblioteques. Terres mortes (Anagrama, 2021) és la seva primera novel·la ha estat finalista de premis importants  i capdavantera de la majoria de llistes del millor llibre de l’any 2021. 


Horario: 19:00h
Precio: Gratuito.
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09