X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
14 JUN
Bernardo Zannoni

con David Guzmán

Les meves idees estúpides / Mis estúpidas ideas (Club Editor / Gatopardo) és la primera novel·la d’un italià de vint-i-set anys, la barreja impossible entre Tolstoi i una pel·lícula de Pixar. Els animals hi parlen, utilitzen plats per menjar i tenen discussions teològiques, però el seu món és una lluita despietada per la supervivència. Un best seller que és un signe dels temps, guardonat amb el prestigiós premi Campiello i traduït simultàniament a l’anglès, al francès, a l’alemany, al català, al castellà i al gallec. Bernardo Zannoni conversarà amb el periodista cultural David Guzmán.

La novel·la és l’autobiografia d’una fagina nascuda al bosc. Es diu Archy, el pare ha mort assassinat per un pagès i la mare el cria sola amb cinc cadells més. L’Archy és feble, la mare ho percep: el cedeix a canvi d’una gallina i mitja. El seu nou amo, una vella guineu plena de secrets, sent una veritable fascinació pels humans. S’ha passat la vida recol·lectant-ne els tresors i ha aconseguit desxifrar els més críptics. A la seva vora l’Archy aprèn a llegir i escriure, treballa i desenvolupa una consciència anòmala: la d’un animal que conserva l’instint però ja no pertany a la natura.


Bernardo Zannoni (1995) viu a Sarzana, a la regió de Ligúria, d’on és fill. Es desplaça per mar i per terra i toca uns quants instruments de música. Tenia vint-i-un anys quan va començar a escriure la seva primera novel·la, que s’ha convertit en un èxit inesperat a Itàlia i a part de l’estranger.

David Guzmán (Barcelona, 1978) dirigeix i presenta els programes literaris de ràdio Ciutat Maragda (Catalunya Ràdio) i L’irradiador (iCat FM) i té una llarguíssima experiència en el periodisme cultural ja sigui per televisió, ràdio o premsa escrita.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.

**Acto con traducción simultánea al catalán.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09