X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
5 MAR
Carla Vall

VERMUT VERSAT

Trenqueu en cas d’emergència ens parla de la violència masclista, especialment en el context de la parella, però també entre els més joves, i ens dona una idea general de la violència sexual. Una guia apta per a tothom, que fuig de tecnicismes i ens dona una imatge clara i precisa del problema abans, durant i després. La seva autora, Carla Vall, en parlarà de tot plegat amb la periodista Patrycia Centeno.

Trenqueu en cas d’emergència analitza les violències masclistes i els elements socials i individuals que ens porten a ser potencials víctimes i potencials agressors, referint-se al context que dona lloc a aquesta realitat. En aquesta anatomia de la violència masclista, l’autora passa per tots els estadis, des de la confirmació d’un context propici que generen una víctima i un agressor, a la consumació d’aquest fet a través de l’agressió com a darrer esglaó d’una escala de vexació de l’altre.       

Carla Vall també ens parla de la recuperació i la reparació de les víctimes, la identificació de les necessitats i serveis a la seva disposició, consells per a una mateixa i consells sobre què poden fer terceres persones per ajudar a la víctima. En un darrer bloc, l’autora tracta els reptes pendents i les apostes de futur. Reflexions estratègiques en l’àmbit social i polítiques públiques que hem d’exigir.


Carla Vall (Vilanova i la Geltrú, 1989), advocada penalista i criminòloga experta en drets humans i prevenció de violències masclistes, és una figura fonamental en la lluita contra la violència masclista i una de les advocades joves amb més projecció en els darrers anys. Una cara molt coneguda gràcies a les seves intervencions en els mitjans de comunicació.

Patrycia Centeno (A Coruña, 1983) és periodista experta en comunicació política no-verbal i assessora d’estètica per a diferents partits, institucions i empreses. També és docent de la Universitat Blanquerna, la Universitat Pompeu Fabra i l’ICPS. Ha publicat Política y moda, la imagen del poder (Península, 2012), Espejo de Marx (Península, 2014), Sin decir ni mu (Destino, 2019) i Poderío (Destino, 2022).

*Assignació de plaça per ordre d'arribada.


Horario: 12:30h
Precio: Gratuito.
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09