X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
6 OCT
Carlota Gurt i Marta Orriols

LECTURA EN VEU ALTA

Escoltarem fragments llargs de Sola (Proa), la primera novel·la de Carlota Gurt, la història d’una rebel·lió que pren forma d’un viatge cap a la solitud, i de la segona novel·la de Marta Orriols, Dolça introducció al caos (Periscopi), un relat de com les decisions personals marquen el futur de les relacions sentimentals.

Carlota Gurt

(Barcelona, 1976) és traductora. Llicenciada en Traducció i Interpretació, Humanitats, Empresarials, Estudis de l'Àsia Oriental i Comunicació Audiovisual. Entre 1998 i 2010 va treballar en el camp de les arts escèniques amb La Fura dels Baus i al Festival Temporada Alta. Va debutar com a escriptora amb el recull de contes Cavalcarem tota la nit (2020), que va guanyar el premi Mercè Rodoreda i està publicat també en castellà.

Marta Orriols Balaguer

(Sabadell, 1975), historiadora de l’art de formació, viu i treballa a Barcelona. És autora del blog No puc dormir, treballa ocasionalment com a lectora editorial i ha participat en l’edició del llibre Objeto de amor, d’Edna O’Brien (Lumen, 2018). Col·labora en diversos mitjans culturals. Amb el seu primer llibre, Anatomia de les distàncies curtes (Periscopi, 2016), va aconseguir un èxit notable de crítica i públic, i amb la seva primera novel·la, Aprendre a parlar amb les plantes (Periscopi, 2018) va aconseguir el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2018 i va convertir-se en un dels títols més venuts de l’any. Els seus textos retraten la complexitat de les relacions humanes amb una prosa delicada i harmònica d’alta intensitat emocional.


Horario: 19:00h
Precio: Gratuito
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 933 84 08 09