X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
12 JUL
Cordelia Lynn y Simon Longman

con Elisabeth Massana

Estem d’enhorabona: rebem dos dels dramaturgs anglesos contemporanis més interessants del moment. Gràcies a la Sala Beckett, que organitza, com cada any, el cicle de cursos i tallers Obrador d’Estiu, els podrem tenir a la llibreria xerrant de les seves darreres obres i de la dramatúrgia anglesa del moment amb la nostra llibretera especialista en teatre, Elisabeth Massana.

Amb la col·laboració del British Council.

Cordelia Lynn és dramaturga, dramaturgista i llibretista. La seva obra ha estat estrenada en alguns dels teatres britànics de més prestigi, com el Royal Court, el Donmar, l’Almeida i el Hampstead, i ha estat representada arreu dels Estats Units i a Europa. Cordelia col·labora de forma habitual amb compositors en òperes i obres vocals, i la seva feina ha estat presentada en sales i festivals de renom del Regne Unit i Europa, com l’Opéra Comique, l’Opéra de Lille, el Southbank Centre i la Biennale Musica de Venècia. Cordelia va rebre el premi Berwin Lee 2020, el Harold Pinter Commission 2017 i el Jerwood New Playwright 2015. La seva òpera amb la compositora Sivan Eldar, Like Flesh, va guanyar el premi Fedora Opera 2021. Houses Slide, la seva peça amb la compositora Laura Bowler, va ser nominada a un premi Ivor 2022. Cordelia Lynn ha rebut una beca MacDowell.

Entre les seves obres teatrals destaquen Sea Creatures (2023); Love and Other Acts of Violence (2021); fragments (peça breu, 2019); Hedda Tesman, adapt. Henrik Ibsen (2019); Three Sisters, adapt. Anton Txèkhov (2019); One for Sorrow; (2018); Confessions (peça breu, 2018); Best Served Cold (2016) i Lela & Co. (2015). Entre les seves òperes i obres vocals figuren Like Flesh (2022), After Arethusa (2021), Houses Slide (2021), A Photograph (2020), Heave (2018), you’ll drown, dear (2017) i Miranda (2017). S’ha encarregat de la dramatúrgia de Henry V (2022) i de Lucia di Lammermoor (2017).

Simon Longman és un dramaturg dels West Midlands, Regne Unit. Entre les seves obres, destaquen (Circle Dreams Around) The Terrible, Terrible Past (National Theatre, Connections); Patient Light (Eastern Angles); Island Town (Paines Plough); Gundog (Royal Court); Rails (TBTL); White Sky (RWCMD/Royal Court); Sparks (Old Red Lion) i Milked (Pentabus Theatre Company). El 2018 va obtenir el 49è Premi George Devine al Dramaturg Més Prometedor i anteriorment es va endur el Channel 4 Playwrights’ Scheme. La seves obres s’han traduït i representat arreu del món. És Artista Associat a la Kestrel Theatre Company, amb la qual ha treballat àmpliament a les presons britàniques. És professor d’escriptura dramàtica a la Bath Spa University.

Elisabeth Massana és llibretera a Finestres, investigadora especialitzada en estudis teatrals, membre del grup de recerca Contemporary British Theatre - Barcelona i docent. 


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.

*Este evento es en inglés y cuenta con traducción simultánea.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09