X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
8 MAY
Editorial Vibop, llibres i vins

con Manel Ollé y Jordi Boldú

La petita editorial Vibop està construint un catàleg ple de perles. Una de les seves col·leccions principals, Envinats, està dedicada a les relacions, sempre fèrtils, entre l’alcohol i les arts, sobretot les literàries. Per celebrar-ho, convidem en Manel Ollé i en Jordi Boldú, autors d’un parell de llibrets esplèndids: sobre l’ebrietat en la cultura xinesa i sobre la relació entre art i vi en l’obra de Joseph Beuys. Les arts xineses de l’ebrietat conté trenta-tres poemes i fragments filosòfics directament traduïts del xinès per Manel Ollé i La vinya de Joseph Beuys, una carta a la dona de l’artista i l’esbós d’una acció artística.

Amb lectura de poemes en xinès a càrrec de Jün Xin i degustació de vi blanc xinès (un aiguardent de 55 graus) i vi de la DO Alella, per als menys agosarats. Presentat per Montserrat Serra, editora de Vibop i periodista cultural.


Manel Ollé (1962): professor d’estudis xinesos a la UPF, és poeta, crític i assagista, a més de traductor. Va guanyar els Jocs Florals de Barcelona de 2021 amb Un grapat de pedres d’aigua i ha publicat recentment el llibre sobre història marítima del sud-est asiàtic Islas de plata, imperios de seda (Acantilado, 2022) i l’assaig sobre crítica literària Plagia millor! (Periscopi-Escola Bloom, 2022)

Jordi Boldú (1972): llicenciat en Història de l’Art és un treballador cultural que ha fet feina d’artista, educador, mediador i gestor. Ha treballat en projectes com la kinzena poètica, el programa d’arts visuals de Can Felipa, la llibreria Documenta i CA Tarragona Centre d’Art i el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09