X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
4 OCT
Élodie Durand

Trobada amb Miquel Missé

Amb la seva darrera obra, Élodie Durand ens apropa al procés de transició de gènere per sacsejar tots els dogmes. Transicions captura les emocions i els pensaments de la família de l'Alex durant el seu procés de transició de gènere. Durand, acompanyada del sociòleg i activista trans Miquel Missé, serà a la Llibreria Finestres per parlar-nos d’un còmic que ha causat un gran impacte a França. 


L'Anne pensava que seria incapaç d'encarar el procés de transició de gènere de l'Alex. El seu món semblava que s'hagués d'ensorrar, perquè ser trans, per a ella, era una font de problemes. Però, lluny d'ensorrar-se, el món de l'Anne guanyarà matisos, i descobrirà molts paranys de la normativitat que li han condicionat la vida. La relació amb l'Alex i tota la seva família sortirà reforçada, d'aquest camí. Transicions és una novel·la gràfica per eixamplar horitzons, obrir portes i divulgar coneixements sobre la identitat de gènere.

Transicions és el primer títol de no-ficció de la col·lecció Comanegra Còmics. La seva autora ens el presentarà acompanyada del sociòleg i activista Miquel Missé.


Élodie Durand (Tours, 1976) és una de les historietistes més importants i prometedores de França. Amb la seva obra anterior, El parèntesi, va ser guardonada amb tres premis, entre els quals hi trobem el d’autora revelació all prestigiós Festival de la Bande Dessinée d’Angoulême.

Miquel Missé (Barcelona, 1986) treballa promoure una cultura trans plural i crítica. Ha co-editat els llibres El género desordenado: Críticas en torno a la patologización de la transexualidad i Políticas trans: Una antología de textos desde los estudios trans norteamericanos. És també l'autor del llibre Transexualidades, otras miradas posibles i d’A la conquista del cuerpo equivocado, tots publicats per Egales.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.

*Acte amb traducció simultània francès - català.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09