X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
6 JUL
Forn de Calç

ENCUENTRO

Volem celebrar el primer número de Forn de Calç, la revista de còmic d’Extinció Edicions, amb una trobada amb moltes de les autores que hi participen. Reivindicarem el surrealisme, el disbarat, l’humor i la historieta breu davant de la proliferació de novel·la gràfica que omple les llibreries.

Hi participaran Cristian Robles, Gabri Molist, Mar Mascaró, Lorena Rivega, Nadia Hafid, Alexis Nolla, Sergi Puyol i el coordinador del projecte Marc Charles.

Amb la periodista Montse Virgili com a mestra de cerimònies.

Forn de Calç

Forn de Calç és la revista de còmics d’Extinció Edicions. Com l’editorial que l’aixopluga, porta un nom basat en una novel·la de Thomas Bernhard i segueix la direcció que va prendre l’autor austríac, que, com en altres projectes editorials que cultiven els marges, és l’oposada. En aquest cas, els marges són el còmic que es fa a casa nostra, un ecosistema artístic tan ric com desconegut.

Com altres iniciatives amb les quals em sento agermanat, Forn de Calç neix amb la voluntat de ser un aparador del còmic català actual, tan divers com sigui possible, per tal que el lector pugui tastar allò que aquell li pot oferir. Narratives que cridin experts i neòfits i que, sobretot, convidin els darrers a capbussar-s’hi.

Aquesta antologia reivindica la historieta breu davant de la proliferació de la novel·la gràfica i vol donar una oportunitat als creadors per experimentar, crear lliurement i publicar sense grans temps d’espera. L’única guia que hem donat als participants ha estat la línia editorial d’Extinció Edicions, enfocada al surrealisme, el disbarat i l’humor negre. En aquest primer volum trobareu un fil que connecta autors i autores consagrades amb altres de desconegudes. El nostre compromís ha estat produir un artefacte variat, equilibrat i ben manufacturat. Esperem haver-ho aconseguit i que ens en demaneu més.


Horario: 19:00h
Precio: Gratuito
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09