X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
1 FEB
Joan Jordi Miralles

Trobada amb Kiko Amat

Triomfador és un llibre que qüestiona els valors depredadors sobre els que es fonamenta l'esport d'elit, i bona part de la nostra societat. El seu autor, Joan Jordi Miralles, visitarà Llibreria Finestres per presentar-nos-el en companyia del novel·lista Kiko Amat.


Triomfador

L'Ulisses té 13 anys i acaba de fitxar pel Futbol Club Barcelona, així que deixa la seva Manresa natal i s'instal·la a La Masia, on espera poder assolir el somni de convertir-se en jugador professional. A partir d'aquest moment, la il·lusió de la seva vida es transforma en un malson.

Amb una prosa quirúrgica i incisiva, Joan Jordi Miralles ens trasllada a principis dels anys 90, a l'ambient viciat d'un centre de formació per a joves esportistes on les pallisses, la humiliació constant i l'anul·lació de la personalitat són la norma. Un entorn masculí on impera la llei del més fort i on se sobreviu a base d'amagar les llàgrimes. Triomfador (Males Herbes, 2022) és una novel·la que causa un efecte gairebé físic en el lector.

Miralles ens presentarà la seva nova novel·la acompanyat de Kiko Amat.


Joan Jordi Miralles (Osca, 1977) ha publicat les novel·les L'Altíssim (Edicions Tres i Quatre, 2005; premi Andròmina), L'úter de la balena (Editorial Moll, 2010; premi Vila de Lloseta) i Una dona meravellosa (LaBreu, 2014), a més de les peces teatrals Això és Àustria (Lleonard Muntaner, 2012; premi de Teatre Mediterrani Pare Colom) i Els nens feliços (Males Herbes, 2016) i el llibre de nouvelles Marginàlia (Males Herbes, 2021). Els seus relats breus han participat en diverses antologies, entre elles Punts de Fuga (Males Herbes, 2015). En teatre, han estat representades les seves peces breus El vell costum de gratar-se el melic i La resignació era un refugi, i s'hi estava bé.

Kiko Amat (Sant Boi de Llobregat, 1971) ha publi­cat les novel·les El día que me vaya no se lo diré a nadie (Anagrama, 2003), Cosas que hacen BUM (Anagrama, 2007), Rompepistas (Anagrama, 2009), Eres el mejor, Cinefuegos (Anagrama, 2012), Antes del huracán (Anagrama, 2018) i Revancha (Anagrama, 2021). També és autor de tres llibres de no-ficció, Mil violi­nes (2011), Chap chap (2015) y Los enemigos. Cómo sobrevivir al odio y aprovechar la enemistad (Anagrama, 2022). Actualment coguionitza i codirigeix el podcast Pop y Muerte (Radio Primavera Sound) juntament amb Benja Villegas. Està escrivint la seva setena novel·la.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09